Asos - vad jag älskar Asos






Jag är så kär så kär i dessa kläder!!! Vill vill vill vill vill ha!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dom är sååå fina. Slurp. Hur ska jag göra för att ha råd att köpa detta? Jag måste hitta en utväg helt enkelt...

Idag regnar det inte vilket är bra. Lite småkallt, sådär så att man får en föraning om hösten. Iof så älskar jag hösten, jag är ju född då men det är något särskilt med den årstiden (förutom när det spöregnar förstås). Det luktar så gott på hösten tycker jag, är det knäppt? Luften är så fräsch och kall på morgonen. Bra kläder är A och O sen så är man fit for fight.

Jag pratade med mina änglar igår, dom var mkt glada och nöjda! Lekte med sina nya Spiderman presenter som dom fått från Åsa, Dannes sambo. Det värmde i hjärtat att få se dom så glada. Det är bra att dom iaf har det roligt hos Danne. Nu är det onsdag, halva veckan har gått (rätt så fort också). Idag ska jag laga lasagne åt min älskling och socialisera med min syster som jag inte pratat med på några dagar än! Måste visa lite syskonkärlek idag, jag ska även passa på att titta på hennes 400 kort som hon tog på  Kolmården! Pust, det lär ta ett tag.

På återseende...

Kommentarer
Postat av: maja

beställde du inte klänningar från företaget?



själv rensar jag garderoben och säljer på tradera för att ha råd att fylla den med nya klipp till hösten bla från just tradera!



lagar du lasange eller är det fuskvarianten på kartong ;)

2008-08-06 @ 13:36:46
Postat av: I s a b e l l

Meeeen det är ju den jackan jag skulle visa dej den där gången den inte fanns på sidan. den vill ja med ha ...... Såååååå snyyggggggg. Slurp.

2008-08-06 @ 15:53:29
URL: http://annaandersson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0