HAPPY NEW YEAR

Gott nytt år min älskade familj och mina vänner!!! Må alla era önskningar gå i uppfyllelse och må ni ha styrkan att hålla era nyårslöften om ni avger några.

Många kramar från mig.


image7

Allmänt

image5

Hej hopp igen!

Det här är en alaskan malamute, förmodligen världens vackraste hund. Såna ska jag ha (om jag nu nån gång kommer ha ett hus förstås) fyra st har jag bestämt mig för. Så mkt styrka och mjukhet på samma gång, helt fantastiskt.

Har ännu inte berättat vem jag är. Det kommer en utförlig beskrivning längre fram när tiden finns. Typ när jag är på jobbet ;o). Men, jag är i varje fall en helgalen småbarnsmamma som försöker jonglera livet, jobbet, barnen, hunden, karln och all annan hysteri som kallas livet. Shit pojkarna river vardagsrummet (igen) jag måste avstyra en katastrof. Måste tänka vackra tankar nu, ha det så bra.

See ya all later...

Nya bloggen!!!

Hello everybody!

Välkommen till min blogg, coolt egentligen, för några månader sedan visste jag knappt vad en blogg var för nåt. Nu har jag förstått att det är en högst individuell och rätt så öppen cyberdagbok där jag kan lätta mitt hjärta. Hur jag nu tror att jag ska hinna med det? Ibland känns det som ett överstigligt problem att finna tid till att gå på toan typ. Hur ska då jag kunna hålla en blogg någorlunda uppdaterad? Nåja, förväntar nog mig mer el mindre inte så mkt besök här så det blir väl mest för min egen skull jag skriver. Vilket kan vara både bra och befriande, jag har så mkt att skriva av mig. Det kommer att ta lång tid att bli av med allt. Problemet är bara, var börjar jag??? Det får vi se....

Kram ut i cyberrymden

RSS 2.0