Syster yster Gina 12 år HUUUURRAAAAAAAA

Till min kära lillesyster....

image76


Happy Easter

                      image74


                                           
                                                                                         



                                                                 From me to you all with all my love


 image75



Vårsol skänker ingen glädje

Den är bilden gjorde jag till min mammas födelsedag istället för ett kort. Ramade in den också, så det blev en kombinerad present/kort. Smart va? Naturligtvis älskade hon den!

image72

E dom inte sockertoppssöta???????????

Jaha, jag började dagen idag med att bråka! Kul va? HATA KARLAR säger jag  bara. Jag har överlag rätt så svårt för det motsatta könet har jag märkt. Jag kan inte låta bli att reta mig på typ allt dom gör. Hmm, undrar om det behövs terapi för att komma över det? Illa isåfall.

Jag vill åka bort! Utan barn, utan karl framför allt, utan några förpliktelser. Jag är så mamma-skadad att jag inte kan sitta ner och bara vara hur mkt jag än försöker. Någonting driver mig att stiga upp, göra nåt nyttigt, städa el plocka tvätt el diska el el el osv osv osv osv osv. Jag kan inte slappna av! Suck, skadad som jag sa. Ska det nånsin bli bättre?
Det är en stor och existensiell fråga, ska livet någonsin bli bättre el ska livet aldrig bli bättre än såhär? Är det verkligen meningen att jag inte har rätt till att få ett bättre liv, har jag inte rätt till det jag vill ha? Varför är det jag  vill ha så ouppnåeligt. Ganska basic önskningar men oj vad problem dom ställer till med tydligen.
Jag vill ha ett lugnt och stillsamt och förutsägbart liv, jag vill veta att mitt förhållande är stabilt och klarar stormar, att det finns en grundkärlek som mynnar ut i respekt och tillit (det börjar låta för sockersmörigt för en cyniker som mig, men hey det är ju en önskan right). Jag vill veta att personen ifråga faktiskt är nöjd med sitt liv och inte sitter och planerar nästa steg, jag vill inte behöva oroa mig för att pengarna ska räcka till el hur dom ska räcka till om andra parten helt plötsligt drar. Jag har två barn att ta hand om, vem ska då hjälpa till med det?
Det må va hänt att detta låter jättedåligt men vad göra, jag har ett dåligt liv, varför skriva nåt annat om det är så! Varför ljuga?
Jag fyller 30 nästa år. Jag känner krisen komma krypande redan nu som en kall isvind i nacken. Hemska tankar viskar ord i mina öron när jag helt ensam. Vad har du gjort av ditt liv? Av allt du ville göra vad har du gjort? Den respekten du ville ha av en man har du fått den? Var är din respekt för dig själv? Är du lycklig.............?
Dessa tankar skakar man av sig genom att dammsuga lite. Då hör man inte viskningarna.

Fortsättning följer.

Den här gjorde jag i förgår. Jag blir lycklig av att se på den.

image73

En miljon wohoo var är du?

*C-C Hells Canyon Packer
ABC pending

Packer is a curly colt a palomino pinto.....Unique markings similar to his dam, with a huge amount of personality from his sire and dam. Packer may be gaited, as soon as he gets complete control of those legs, we will know for sure. 

$3000.00 pre weaning price.

Interested in Packer? CONTACT LINDA


Packer's Pedigree
*C-C Heartstrings Liberty
*Shadow's Hawk Spirit
*Flash's Carmela De Alegria
*Hawk's Midnite Shadow
*BNC Angel
*LSC Fancy's Fiesty Flash
*Taffy's Easter Joy

Back to Top


*C-C Heartstrings Liberty
ABC pending

Libby is our first filly of 2008. Libby is stunning, tall, elegant, unique filly, covered in a coat of curl.  Libby is a blue eyed, beauty,  her eyes ( both blue edged ) are unique and make her look a bit mysterious.  There is, however, nothing mysterious about this lovely filly, who meets you at the gate, she LOVES people and she  is confident and curious.  You won't find such a stunning example of quality and genetics in just any curly breeders barn.

$4000.00 pre weaning price.

Interested in Libby? CONTACT LINDA


Libby's Pedigree
*C-C Heartstrings Liberty
*Shadow's Hawk Spirit
*Mary's Half Moon
*Hawk's Midnite Shadow
*BNC Angel
*Zuri  ABC 2480
Mead's Buckskin Mary

Back to Top



Jag har sedan länge hittat en uppfödare av American curly i USA som jag vägrar att släppa taget om. Kalla det fåfängt hopp men jag väntar på att jag en dag ska kunna ringa henne och säga att "I´ll take her/him". Jag vet att jag tjatar om mina hästar och hundar här men let´s face it, det är mitt stora intresse. Det och kläder, och att fota, och att läsa. Hmm det blev trångt på förstaplatsen. Prioriteringslista!!!

Jag väntar och ser, min tid kommer nog den också någon dag!!!

Äntligen morgon med Adam och Gry

Utan tvekan det, genom tidernas, bästa radioprogram jag nånsin hört. Kan det bli bättre? Dom får mig att flabba häcken av mig varje morgon. Så störtsköna är dom!!! Har du inte hört det - gör det då. 104,3 på radion ifall nån missat det. 

Gry har gjort något fantastiskt, hon har via mix megapol fixat ett plan som tar en ner till Mallorca, allt man behöver göra är att nominera någon som man tycker förtjänar att få åka med (jag vill jag vill). Jag har redan nominerat en person som jag tycker absolut borde få denna underbara present. Läser nån det här så gå in och nominera en vän, mamma, syster yster osv osv.... 

  http://www.mixmegapol.se/3859.aspx

image71

Ha en bra dag......

Monday morning jiiihaaaa

Så alltså, måndag igen UÄÄÄCCHHH! Men, en positiv händelse är dock att det är långfredag på fredag, alltså är man LEDIG då!!! Hurra för påsken. Ska bara uthärda fyra dagar på jobbet och sen är det fyra dagar ledigt. Trots att vädret gör allt för att kämpa emot så känns det ändå lite vår nu tycker jag.

Danne kom ju hem i lördags kväll. Jag fick åka till Arlanda och hämta honom. Good damn säger jag bara, invecklat parkeringssystem dom har där. 40 olika infarter till olika parkeringar. Jag fick lite panik när jag råkade åka fel så jag svängde in på första  bästa parkering. Skönt tänkte jag, tills jag upptäckte att jag skulle få knata i typ fem min innan jag kom fram till ankomsthallen. Kul!!!
Det har varit så skönt när han har varit borta, inget tjafs om tv:n, ingen j-vla fotboll, jag har fått ha datan helt för mig själv. Jag försökte förklara detta för honom när vi åkte hem, hur bra det har varit för oss att han varit borta. Naturligtvis ska han feltolka det och tycker att jag är "sval" och för "kompisaktig" mot honom. Herregud, bara för jag inte nockar honom till marken och sliter av han kläderna så är man "sval". Jag tänkte att vi skulle ha ett annat bemötande mot varann nu framöver, jag har även upptäckt att jag måste bli bättre på att komma iväg och göra nåt på helgerna jag med. Han har ju klassiskt nog varit den som drar till kompisar och "bara" ska ut en kväll, och kolla på fotboll osv osv. Han har alltid en mängd förklaringar till varför det är just han som får gå iväg och lämna mig med ungar och hund. Men jag måste slå mig fri! Ska börja bestämma lite planer med min syrra så vi kan hitta på nåt. Har redan bestämt (och meddelat Danne) att helgen efter påskhelgen då ska jag bort!!! Punkt slut...
Han har ju tidigare sagt att visst kan jag också gå iväg och göra annat bara jag säger till så stannar han hemma. Det har tidigare bara varit teoretiskt sagt eftersom jag inte går nånstans. Måste testa det där nu och se om det funkar i praktiken också. hmmmmmmmmmmmm.

Jag tillbringade fredag kväll i telefon med en kompis som jag inte har pratat med på  jättelänge. Det var så skoj, vi pratade i 3½ timme. Jisses, hon var halv ett när vi la på. Men det var så kul att prata med nån som fick en att skratta, jag hade tom ont i kinderna när jag la på av allt skrattande det är bra betyg. Det var kul att få höra en killes åsikter om vardagliga ting, vi tänker ju lite olika han och jag så det blir mkt debatterande, ansträngade visst, men stimulerande också. Just det, mental stimulans har jag saknat känner jag.

Hm, det är segt på jobbet idag känner jag, orkar inte komma igång. Life sucks helt enkelt!!!

Jag brukar pigga upp mig med musik som jag vill dansa till, den här tycker jag är glad och trallvänlig. Vet inte om nån annan håller med men det funkar för mig...



=o) =o) =o) =o) =o) =o)  =o) =o) =o) =o) =o) =o) =o) =o) =o) =o) =o) =o) =o) =o)

IMG 2924

Läste för skojs skull lite om honom då jag nu ändå hade länkat in en av hans videos (det svänger om den tycker jag) och upptäckte att hans mamma är från Bolivia. Jag visste ju redan innan att hans pappa är från Polen men det här var en överraskning för mig. Min pappa är ju från Bolivia och det är inte ofta man stöter på det tycker jag. Nu har ju jag inte så starka rötter till vare sig min pappa el landet men jag hajade ändå till. Danne är ju från Polen menar jag. Lite skoj sådär. El? Kanske inte... Ähh whatever...

See you

Hallelujah för vitaminer...

Vilka pillertrillare vi är i min familj. Ser rätt så roligt ut på morgonen nu när frukosten ska intas. Jonte och Liam ska botas och hållas friska nu så dom äter vitaminer (bara Jonte än så länge) hostmedicin för den nattliga hostan och fiskolja med omega 3 och 6. Jag intar vitaminer, omega 3 kapslar, huvudvärkstablett idag så jag ska känna mig pigg (är lite lite krasslig) och annan medicin. Snacka om medicinkick. Ser lite roligt ut när vi sitter där med vattenglaset och halsar. Tur att mina pojkar tycker att medicin är lika gott som godis!!! Dom är riktigt knäppa....

*****************************************************************************************************************

image69

Vilka sötnosar =O)

image70

**************************************************************************************************************


Växande pojkfötter och ensam fredag...

Jaha det är oficiellt nu,  jag har två växande pojkar hemma som snart kommer vara tonåringar med storlek 45 i skor, tåbira, finnar och omättlig aptit!!!
Jag tyckte att jag hade så bra koll på  hur mkt deras fötter hade växt men icke då!
Fick äntligen igår chansen att mäta deras fötter igen. Snacka om förvåning när det visar sig att båda pojkarnas fötter har växt en hel cm på typ fem mån. Jonte har hela tiden haft miniminifötter. Förra året växte hans fötter drygt en cm på ett helt år!!! Nu har Jonte 16 cm långa fötter och Liam 15 cm som aldrig direkt var småfotad. Alltså måste jag byta Liams skor strl 25 till ett par strl 27 åt Jonte. 26 och 27  ska dom ha med dryga 1-1½ cm växtmån. Hmm hoppas det räcker nu...

Det är fredag idag, jag ska njuta av att titta på Let´s Dance själv. Vad skönt, inga kommentarer och vi behöver inte börja bråka om vem som borde åka ut. Snacka om att vi har dagisnivå hemma på diskussionerna. Det är inte jag som står för dagismentaliteten!!!! Bara så ni vet! Det är den manliga delen av hemmet. Usch. Men som sagt nu kan jag i lugn och ro avnjuta kvällens program. Det börjar ju dra ihop sig nu. Bara tre program kvar om jag räknat rätt. Vad kollar man på sen på fredagskvällen. INTE Idol. Urk det programmet har liksom överlevt sig själv tycker jag. Fjant-tv.

Snacka om snopen jag blev då inatt. Jag hade tänkt vara duktig och lägga in alla kläder på  auktion på Tradera igår. Ska ut med alla Liams meandi kläder i 86/92  och vad hände? Jag skulle "bara stänga ögonen" fem min tänkte jag. Jonte brukar ibland gå upp igen så jag gick aldrig och satte mig vid datan onödigt tänkte jag om jag ändå måste springa in till han på en gång. Så alltså vad hände? Jag somnade!!! Knall och fall. ZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ
Vaknade tio i tolv... Knäpp som jag är så steg jag upp och började lägga in auktionerna då istället. Det tog närapå en och en halv timme. Gick och la mig igen halv två. ZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ
Vaknade pigg och utvilad halv sex. Det gör verkligen susen att gå och lägga sig när barnen gör det. Måste försöka göra det minst en gång i veckan!!!! Mentalt löfte..

Nu är det "fikadags" på jobbet. Te och ett äpple för mig som inte dricker det där giftet=Kaffe alltså... ;o)

image68

Snygg klänning va? En fest el brudklänning om man är den modiga typen. Sk-tsnygg den skulle jag vilja ha men när???

Ciao

Till vännen M

På begäran länkar jag här sidan till H&M där den fina röda blusen finns sid 10 ligger den på.

Så nu ska det gå!!! Till dig då vännen!!!

Kram

Minns ni sko-följetongen? Förkylning? NEEEEEEEEEEEEEEJ!

Så, jag fick hem pojkarnas skor igår. Köpte till slut 25 och 26. Måste nu kolla om dom passar el om det behövs bytas. Vissa modeller är ju ibland mindre el större än vanligt. Vi får se. Dom blev i varje fall godkända skorna. "Vad snygga mamma" sa Liam!

Jag känner mig lite krasslig!!! Inte bra inte alls bra. Det finns inte med på kartan att bli sjuk just nu. Jag skulle bli korsfäst på jobbet definitivt!!! Gulp.
Tyvärr så har Jonte börjat hosta igen och Liam snorar och snorar. Why??? Jag som stoppar i dom vitaminer och fiskolja med Omega-3 och 6. Fan, varför är du emot mig Gud???

Har lite svårt att gå idag, styltade runt i stövlar igår då vi hade forskningsdag och alltså var på föreläsningar hela dan igår. Vig som ett kylskåp, det var jag det i morse när jag skulle gå upp. Inte med en sång på läpparna utan ett kvidande. Mina stackars ben, sniff sniff. Jag grät nästan när jag var tvungen att knyta skorna. Så nu ser jag ut som en skadeskjuten anka el nåt när jag går. Sexy sexy... NOT.

Nähä nu är det dags för lunch.... Nudlar med kycklingsmak. Ummmieee....

H&M

Det kommer bli H&M för hela slanten i vår. För mig (of course) men även för pojkarna tror jag. Blir nog inte så mkt meandi i år. Får bli nästa år el nåt. Nästa höst börjar Jonte 6-års verksamheten och då köper jag inga meandi kläder inte. Då lär det väl bli tuffa tag! Kanske till Liam som fortfarande kommer småttinggå på dagis!!! Har hittat lite kläder på H&M som jag vill ha... Jättesnygga

image65Den här tyckte jag var så snygg! Must have!!!

image64 Samma med den här, jag älskar rött!!!!
image66En riktig drömklänning, lite stram men ändå kvinnlig. Perfetto...
image67Och dessa såklart, hur kan man inte vilja ha såna här? Färgen är oslagbar, jag hoppas bara att dom är någotsånär bekväma att gå i (hoppas hoppas). Får ha dom när Danne inte är i närheten för han "avskyr" tydligen skor med öppen tå förkunnade han någon gång förra veckan! Suck. Finns inget han gillar, han beskyller mig för att "klä mig som en tant". Fnys, den karln skulle inte känna igen bra smak om den så smackade till han rakt i ansiktet! Så det så! Hans åsikter om snygg kvinnlig klädsel och min går väldigt mkt isär. Wonder why?

Åter till jobbet. Urk...












En ros till dig

image61
Den här bilden är så vacker så jag kände att jag var tvungen att dela med mig av den till alla er därute, vem som än läser det här så är detta fång med rosor just till dig!!! Jag är på ett givmilt humör ikväll...

Rosendoftande kramar....

Ridlekis

Jag har äntligen hittat nånstans dit jag kan ta Jonathan och se om hans intresse för  hästar bara hör till böckernas värld el om han verkligen skulle vilja lära sig rida. Jag vet jag vet, Danne kommer dö när han fattar att jag verkligen tänker göra det här och inte bara prata om det. Men faktum kvarstår. Jonte har älskat hästar sen han var gammal nog att säga häst! Det verkar inte vara någon övergående fas, klart jag har ju uppmuntrat honom säkert omedvetet eftersom jag själv älskar hästar men för mig är det bara ett plus om han skulle vilja hålla på med ridning. Inget är så bra för ett barn som att lära sig ansvar och respekt för djur. Hästar föder vänlighet och det är en fin egenskap en liten kille kan ha!!!

Här är en länk till det ridlekis jag har hittat, det heter Solbackens ridlekis Det verkar vara ett supermysigt ställe. Så gulligt, en ridskola i miniatyr kan man säga. Gullegull.

Drömmen vore väl att ha en egen liten shettis, det skulle vara en bra familjehäst, småbarnen kan rida på den och mamma kan köra den! Perfetto! Om man nu har en shettis förstås, plats att ha den på osv osv osv..

Den här lilla är väl gullig???



Little morning dancer heter han, lite lamt namn. Han ser ut att vara en piggelinglad liten ponny. Han borde heta Morris tycker jag. Visserligen är det ett bättre kattnamn men det är gulligt. El Melvin. Det hade varit sött! Jag bara spånar lite, nån annan kanske har nåt bättre shettisnamn på lager???

Love to you all...

Sko-följetong

Okej så jag slog till och köpte gore-tex skorna till pojkarna idag. Via kompisen så hittade jag en affär som finns här i Stockholm men som även har webbhandel. Rea hade dom också, wihoo! 399 kr paret. Som hittat. Jag hoppas att jag har mätt pojkarnas fötter rätt nu bara! Hoppas hoppas. Annars kan jag ju förstås åka in till stan och byta dom förhoppningsvis.

Jag har haft lönesamtal idag. Pressat, med tanke på att jag har VAB:at x antal ggr sedan i november när jag hade sista lönesamtalet (det var kraftigt försenat). Så alltså, inget direkt jättelöneök men det fick jag ju förra gången så jag ska inte klaga.


Nu är det fredag... Skönt! Hoppas att det är fint väder i helgen så att vi kan göra nåt som omväxling. Snart är det sommar och då kan man göra hur mkt som helst, åka och bada, grilla (en stor hit), gå till mormors kolonilott och tjuväta hennes hallon (he he he), lära Jonte att cykla utan stödhjul, lära Liam att trampa på trehjulingen mm mm mm. Ahhh du ljuva sommar.


Har ansökt om semester nu. V 27,28,29,30. Dom första tre veckorna måste jag ta semester för då stänger dagis och jag vill inte behöva lämna pojkarna på det alternativa dagiset för det ligger mkt längre bort. Plus att jag inte tror att Jonte skulle gilla det särskilt mkt. Han är lite kinkig med förändringar den herremannen! Som säkert alla förstabarn är, lite bortklemad sådär.

Vännen M bad mig faktiskt att lufta den åsikten här på bloggen. Vad är det som gör att det första barnet i syskonskaran alltid är så mkt extra av allting????? Extra kinkig och extra bortskämd (ibland) och bara extra allt helt enkelt! Jonte är ett klassiskt exempel på första barn. Omständig och petig. My way or the highway stämmer bra in på honom. En prudentlig liten herreman som alltid ska ha saker gjorda på sitt sätt annars funkar ingenting. Att lägga honom kan ge en ängel ett nervsammanbrott (jag är ingen ängel). Täcket ska luftas och kudden ska skakas, och han är törstig, men vänta jag måste ju kissa också, återigen in i sängen ja då ska täcket fluffas igen för det är varmt nu. AAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH jag blir för det mesta galen på honom. Så tar vi då motpolen Liam. Honom sjunger man för, kanske läser en kort bok, pussar han på pannan och säger godnatt, två sekunder senare zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz så sover han. Ljuvliga barn. Allt med honom är lite mer avslappnat, lite mer "det är lugnt morsan" ni vet! Det är inte så knussligt om strumpan inte sitter perfekt åtdragen över byxbenet när du ska dra på stöveln på morgonen (och är halvt hysterisk för att du som vanligt är SEN) nejdå. El som en gång när jag hämtade honom från dagis och han hade galonisar. Han var glad och snäll och vi gick hem. När jag sen klär av han i hallen så upptäcker jag en mindre sjö i gummistövlarna och att han är dyngsur upp på låren hela vägen. Stackars Liam, han var alldeles iskall om benen och så blöt! Men inte var han ledsen el sur inte, nejdå. Jag tänker mig hur scenariot hade sett ut om det hade gällt Jonathan och så skrattar jag en lång stund för han hade överhuvud taget aldrig nånsin gått omkring i blöta gummistövlar och dyngsura byxor han hade gallskrikit att han var BLÖT!!!!!!! Han är mkt för teater den gossen. Så ja, jag har nog inget bra svar på varför det första barnet är lite "mer" helt enkelt. Kan vara att vi experimenterar som nyblivna föräldrar helt ovetandes för det mesta om vad vi håller på med. När vi gått på grund några gånger så är vi mer rustade att hantera det andra barnet. Vi vet att lite skrikande inte dödar nån och att barn kan mer än man tror. Vi rusar inte skrikande till Akuten med barn nr 2 bara för att en olycka skett som kanske innehåller en liten mängd blod. Nejdå, vi ler behärskat och tvättar av och sätter på plåster och säger att "nu är det bra". Det finns säkert bättre och värre scenarion än det här. Typ barn nr 5 som får se på medan hunden ömt slickar bort blodet på såret och sen fortsätter med en liten tvätt i ansiktet (våran Dina har en förkärlek för att vilja tvätta Jonte och Liam i ansiktet på morgnarna, när dom verkligen inte vill ha nån närkontakt med hundandedräkt).

Nu ska jag göra ett sista ryck innan jag går hem...

So long

ps Den här låten har jag blivit helt galen i, den är så bra bara!!! ds.

<


Skor till pojkarna

Jag måste köpa vårskor till pojkarna inom kort. Men var? Som alla föräldrar vill jag naturligtvis ha skor som håller för lite tuffa tag (för nu är det verkligen tuffa tag som gäller!). Det är cykelåkning och sparkbilen (förödande för tåspetsen på skon) och gud vet vad. I varje fall så brukar inte skorna hålla så länge. Håller dom hela säsongen så får man vara glad. Är inte nöjd med DinSko:s gummimaterial som ungarna med allrastörsta säkerhet bara får svamp av. Nej jag vill ha nåt som andas mot foten.... Hmmm

Hittade dom här skorna på Kavat:s e-butik sida. Enda kruxet är priset, 499 kr/st. Gulp säger jag bara.

4528 Blå

To be continued...

Fortsättning följer såsom nedan:

Hittade en hemsida (why god why) som inte gjorde mig rikare precis. Om det är nån som läser det här och behöver vårkläder så SURFA IN HÄR (hoppas det funkar att länka nu).


Hittade ett par ursnygga gympadojor som jag vill ha till Jonte och Liam nu, visserligen i VITT. Inte bra för dagisbarn men what the heck, skitiga  blir ju dojorna ändå vilken färg den är på dom right! -Men medge att dom är snygga, saftigt pris bara, 579 kr/st (HICK).

Klicka för att stänga detta fönster...




Solokvist framöver, födelsedagsfirande och minnen av barndomen

Jaha, onsdag= lillördag för en del vanlig knegardag för andra typ mig. Det verkar vara en ny istid på frammarsch el nåt. J-vla kallt imorse alltså... Burr. Jag satte på rumpvärmaren och garvade åt Adam och Gry i äntligen morgon Mix Megapol. Dom är helt hysteriska men så skojiga... Bra att börja dagen med ett skratt el två.

Jaha. Karln åker till Nice på söndag återkommer nästkommande lördag. Vilken orättvisa. Jag vill också åka bort utan barn, hund och ansvar! Okej han ska "jobba" men att valla en 17-årig grabb (han åker som ledsagare) på en el annan utflykt och att lämna och hämta honom i plugget kallar inte jag att jobba. Däremellan är han fri att göra vad han vill!!!!! ORÄTTVIST!!! Visst är jag stöttande??? Ha, inte en chans. Nåja, det är visst inte så väldigt varmt där ännu!  Så nåt bada lär det inte bli!

Undrar vem som åker ut i Let´s Dance på fredag? Jag har svårt att bestämma mig för en favorit den här säsongen. Jag vet, roligare än så har jag inte på fredagar men det duger. Min 21-åriga syster som är en riktig smygrocker höll på att dö när hon fick reda på att jag kollar på det. Undrade om jag månne börjar bli gammal? Vilken förolämpning! Men hennes tid kommer också ska hon nog se. He he he

Annars så ska vi fira kära mor på lördag, hon fyller visserligen på måndag men då kan man ju inte ha kalas. 51 år är siffran den här gången. Inte lika mkt ståhej som förra året med andra ord. Fast skam till kännes så har jag ännu inte köpt någon present. Vet inte vad jag ska köpa heller??? Vad? Och när? Har fredag på mig att hitta nåt, annars är det kört! Gulp. Måste brainstorma lite!!!



Från en annons på hemnet.se Denna tomt finns till salu lite utanför Åre. Folk får säga vad dom vill men så här vill jag bo!!!!!!!!!!!!!! Det bara är så! Finns inget som kan mäta sig med det här. Det här är vila för själen och vem behöver inte det? Jag har lite svårt som sagt att bestämma mig för var jag skulle vilja bo! Jag har självklart lite mer anknytning till norr och då i första hand Jämtland eftersom min släkt på mammas sida bor här uppe lite varstans. Tror inte att nån bor i just Åre. Min morfar bor i ett litet samhälle som heter Hammarstrand. Där bodde jag ett tag när jag var pytteliten medan mamma pluggade en el två terminer till sjuksköterska i Östersund. Det är bara soliga och glada minnen jag har av den tiden i mitt liv. Såna minnen som jag vill att mina barn ska ha av sin barndom. Frisk luft, utelek från morgon till kväll. Hästarna från ridskolan som betade i hagen brevid husen där vi bodde, doften av gräs när morfar klippte gräsmattan el smaken av morötter och jordgubbar och allt annat som mormor drog upp från sin egen odling. Jag har ett jätteklart minne av när jag fick rida på en av hästarna när dom togs in från hagen. Jag kan inte ha varit mer än högst tre år men allt är så glasklart i minnet. Det var en skimmel (vit häst) och det var en av tjejerna som lyfte upp mig och lät mig rida med ända bort till ridskolan. Det var ren och skär lycka. Kanske min kärlek till hästar vaknade där?

Nähä ska väl jobba lite också när man nu ändå får lön för det el vad säger ni?

See ya



Avsvimmad!!!

Hjälp, har precis suttit och räknat ihop vad allt skulle kosta som jag vill ha från meandi....

DUNK DUNK DUNK

Nedan följer listan som sådan:

MEANDI

  

Solhatt zoo 54 & 56 150 kr/st

Frottébody moln rosa 62/68 190 kr Till en vän som snart ska få en flicka i maj...

Kragtröja moln blå 98/104 & 110/116 240 kr/st

Haklapp moln rosa 75 kr                     Också till vännen...

Scarves moln 80 kr

Klänning moln mamma gul S 350 kr  Vill ha till mig själv...

Pantalonger gula 110/116 160 kr

T-shirt giraffer 110/116 180 kr

T-shirt Zoo 98/104 & 110/116 180 kr/st

Knickers gröna 98/104 & 110/116 160 kr/st

Brallor turkos-vit randiga 110/116 290 kr

Svettisjacka kobolt 110/116 300 kr

Frottébyxa brun 110/116 180 kr

Strumpor godisråttor 25/27 &  28/30 65 kr

Strumpor kronor 25/27 & 28/30 65 kr

T-shirt grodgrimaser 110/116 170 kr

                                                                         = 3695 kr Oh my lord i heaven


Fi fan säger jag bara, varför är dessa kläder så helvetískt dyra? Okej det är bra kvalité men ändå!!!
Jag vill ju ha allt till mina pojkar. Hur ska jag lyckas med det? Om det ens finns kvar, kläderna görs bara i begränsad upplaga så vem vet kanske mitt problem är löst redan...Plus vårskor, plus nya vårkläder eftersom dom jag köpte från Polarn och Pyret sög purjo, dom var värdelösa. Suck suck suck... ARRRRGHHHHH (det där är jag som dödsångestskriker).

Åhh vad hopplöst.

Fortsättning följer


Jobb=solsken

EN FRÅGA - VARFÖR ÄR DET FINT VÄDER NÄR MAN SITTER INSTÄNGD PÅ JOBBET?????

Nån som har ett bra svar??? Anyone? Inte jag i varje fall, j-vla sk-t!!! Helgen var för taskig, trist och kallt och blåsigt och regnigt och bläääääääääää. Och nu sol, vilket hån. Fast kallt var det i morse, burr...
Har nya bromsar på bilen nu. Woaw höll på att krossa näsan mot ratten när jag bromsade så som jag är van att göra. Skreeeeeetch sa det om bilen och näsan räddades av mina ultrasnabba reflexer!!! He he he.

Jaha, vad mer har hänt. Var ensam hemma igår IGEN. Inte för att jag klagar, jag tycker att det är rätt så skönt att få vara ifred på kvällarna. Karl = högljutt. Så är det bara, så mkt skönare då att ta ett varmt bad, titta på snyftig men superbra tjejfilm (huset vid Tara Road - har du inte sett den? Försök att göra det!!!) och sen lägga sig och snusa gott. Jag behöver såna kvällar. Som motsats till när fotboll spelas på tv och det vrålas i vardagsrummet fastän barnen sover vägg i vägg. Urk! Jag hatar fotboll. Det är illa när man blir utkonkurrerad av karlns bästa tjejkompis som bara ÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄLSKAR fotboll..... (kräkreflex kräkreflex) Cynisk? Inte då, inte jag. Men jag känner mig utspelad när jag får välja mellan att vara själv hemma el att ha honom som sagt ovan sittandes och vråla i soffan. Vad väljer man? Enkelt val, i varje fall för mig.
Tur att jag är något av en ensling ibland, det skulle vart illa om jag törstat efter uppmärksamhet.

Fick en länk till Arbetsförmedlingen av en kompis igår. Finns ett sekreterarjobb ute nu på Gotland. Jag har en hemlig önskan, jag vill flytta tror jag i varje fall jag kan inte riktigt tolka alla mina sinnestämningar och tankar. Ibland känner jag som att jag skulle kunna packa ihop och dra när som helst, andra dagar känns det omöjligt att lämna den enda trygghet man har. Men stressen i Stockholm är dödande, i varje fall för mig. Men det är så många frågor som ska besvaras, var ska man flytta, var kan man få jobb, dagis, finns det bra skolor, är det bra och trygg miljö, hur blir man emottagen som "utböling från Stockholm", vågar man, orkar man lämna vänner och familj????? Frågor frågor frågor. Jag skulle gärna flytta lite längre bort för jag vill självklart ha plats för både häst och hundar. Lite delade åsikter om det bara inom familjen om ni förstår. Tyvärr. Det är min dröm och den kanske aldrig blir uppfylld men det är väl det som är en del av att vara vuxen. Att inse att du inte kan få allt du drömmer om.

image52

Hittade nya bilder på min favoritras malamuten måste naturligtvis visa dom här, dom är ju så söta sniff sniff undrar när jag ska kunna skaffa en sån?

image53

Buspojke

image54

Smile :o)

image57

Gullig! dräggel dräggel hi hi hi

image58

Djupa ögon som rymmer många hemligheter.

En arbetskompis till mig brukar säga att jag absolut har varit indian i mitt tidigare liv eftersom djur och natur betyder så mkt för mig och det kanske är sant. Jag gillar typiska indiandjur. Jag har en örn tatuerad på högra axeln och jag älskar hästar och hundar, speciellt då malamuten som påminner om en varg. För att inte tala om att jag faktiskt har förfäder på min pappas sida som faktiskt var tvättäkta indianer (hmm det kan förklara min önskan att skalpera nån när jag blir förbannand ;o) skoja bara hi hi hi)

Nu måste jag jobba innan jag får skäll...

See you

image59

Måsar och svanar - kan det vara vår på gång?

Våren är på väg, jag vet att det låter galet att säga något sådant. Det är bara att titta ut genom fönstret och konstatera - vår vilken vår? Men men jag har sett säkra tecken. I Västerhaninge (där jag bor) är våren på väg när måsarna kommer flygandes från Nynäshamn. Jag har sett dom tre ggr nu sedan förra veckan så kanske kanske blir det vår nån gång i år. I går var jag ute med Dina (vår hund) när jag hör fågelskrin över huvudet tittar upp och ser 5 svanar komma flygandes i V-formation. Så läckert att se, även Dina var märkbart intresserad men såg lite undrande ut. Det såg ut som att hon tyckte att det skulle vara häftigt att flyga, hon försökte tom flaxa lite med öronen men icke då. Hon stod där hon stod. Lilla toka.

image51
A rose so lovely and fragile


RSS 2.0