Mera jag jag jag...

image122

Jag gjorde om denna bild i photoshop (se inlägg nedan) men jag vet inte om det vart så bra! Orginalet kanske är bättre??? I like myself today... Wonder why...

Jag har haft en mkt mkt mkt mkt bra eftermiddag. Slutade tolv idag, kan det bli bättre då? Tydligen kunde det det!!!Hade en mkt trevlig timme efter det, mer än så kan jag tyvärr inte säga! Jag måste vara lite hemlighetsfull men fan vad bra det var!!!!!!!!!!!!

Mera mig...

image123

image124

God Natt då alla där ute...

Love ya...

Lite "I love myself" skadar aldrig...

image118

image119

Osså en bild på pojkarna förståss...

image121

Moln moln moln moln moln moln osv osv...

Ifall ni inte redan har fattat det så har jag en liten böjelse som jag har väldigt svårt att frigöra mig från. Jag är besatt av saker med moln på.. Ni som känner mig vet hur sant det är. Nu har jag precis fått ett mail från en kär vän som uppenbarligen tänkte på mig när hon hittade den här el vad? Men så söt den var, och inte dyr heller. 199 kr på
http://cattungar.e-butiken.se/?artnr=lek03b synd att man inte har ett hus och trädgård då!!!

image117


Dude !!!

Roliga inlägg från en av mina favvoserier - Supernatural...






Enjoy these cute boys...

Valborgsmässoafton...

Wihhaaa, idag slutar jag kl 12:00. Halvdag baby halvdag... Gud vad skönt, frågan är nu bara vad ska jag hitta på??? Nu blev det ju inget glassväder så vad? Hmm, måste grubbla en stund... Imorgon är vi lediga också... Du sköna värld, helgdagar är fantastiska speciellt när dom har vänligheten att infalla på en vardag.
Så det är alltså valborgsmässoafton idag... Det märks att man har passerat den yngre ungdomsgränsen då alla ens tankar INTE cirkulerar kring vad man ska dricka och vilken fest man ska gå på. Pust att dom orkar. Jag har mer el mindre släppt det här med valborg. Orka! Förresten känner jag mig inte manad att gå ner och ställa mig vid en brinnande stor hög med pinnar med två rabiata galningar till barn som säkerligen skulle sätta eld på sig själva el nån annan stackare. NEJ TACK... Då får dom hellre titta på nån brasa på tv:n thank you very much!!!

Hörde en ny bra låt på radio imorse, måste självklart ha den här på bloggen så att jag kan lyssna på den lite då och då.

Shit vilken bra video jag hittade på youtube, denna braiga låt och klipp ur Smalville (som är något av en favoritserie när jag kommer ihåg att titta), kan det bli bättre?


Minns nån?








Jag tycker att dom här låtarna är väldigt bra. Det är ett tag sen men dom är helt okej fortfarande. A-ha hette gruppen. Hade en comeback med översta låten 2006 tror jag. Det är sköna låtar i varje fall.

A

Boooooooooring...

Vem vill jobba en dag som den här va, vem??? Inte jag det kan jag lova. Dom lovade 20 grader varmt idag och imorgon. Sååå skönt. Tur att jag slutar vid tolv imorgon, halvdag på jobbet. Yes... Hmm vad ska jag hitta på då då? Ragga upp mamma att möta mig nånstans och sörpla mjukglass med mig kanske... Måste ringa henne och höra! Sen är man ju ledig på torsdag... Hurra för röda dagar mitt i veckan, och sen är det fredag. Pojkarna ska til pappa i helgen så jag kan ha en sån där "göra vad jag vill"-helg nu igen. Jag börjar bli bortskämd nu. Det är ju så himla härligt bara!!!

Jag tog ett jättesött kort på mina pojkar imorse. Dom hade kommit och lagt sig hos mig nån gång i natt utan att jag märkt det (jag var väldigt trött!) och dom såg så söta ut när jag gick upp att jag var tvungen att fånga dom på bild. Eftersom jag är på jobbet kan jag inte lägga in bilden det får bli ikväll istället.

To be continued...

Känsliga känslor...

Jag har precis gjort nånting jätteläbbigt. Jag gav adressen hit till min blogg till nån som jag tycker jätte jätte jätte mycket om. Jag hoppas att han efter att ha läst i den inte är övertygad om att jag är helt snevriden el så! Jag skrev en liten hyllning till honom som jag ville att han skulle se därför fick han adressen idag. Jag är lite feg och rätt så dålig på att förklara hur jag känner så jag vill visa det istället. Men tänk om han har missuppfattat det nu? Det är inte så att jag förväntar mig nånting på stört, inte alls. Jag vill bara att han ska veta hur otroligt mycket han betyder för mig. Jag kan själv inte förklara hur det kommer sig att jag känner så här, så snart efter att vi börjat umgåtts igen. Visserligen har vi känt varann väldigt länge men det har ju alltid varit lite tabu han och jag av vissa orsaker. Nu när jag är fri att känna vad jag vill så känns det så mycket helt plötsligt.

Jag ska inte säga att jag har varit i stånd att känna nånting dom senaste 1,2,3,4,5 fan jag vet inte hur många år tillbaka jag ska räkna. Mitt förhållande med Danne (exet) har inte baserats på kärlek. Man kan likna det vid den kärleken en knarkare känner till sin nästa sil el nåt lika sjukt. Jag kan inte förklara vad det är inom mig som har gjort mig så oförmögen att fatta hur dåligt vårat förhållande var. Eller varför jag tyckte att jag ändå ville vara ihop med honom oavsett hur lågt han än sjönk. Bland allt jag har lärt mig så vet jag att det viktigaste av allt är att har du inte respekt för den du lever med så har du ingenting!!! Så är det bara. Jag har föraktat honom (ibland undermedvetet ibland medvetet) i så många år för att han är så svag, så usel, aldrig aldrig har kunnat stå för någonting han sagt och gjort. Men jag har inte kunnat se det. Jag har precis som så många andra kvinnor i världshistorien trott att sånt här är livet, det blir nog inte bättre än så här. Man spar på de bra stunderna och försöker bortse från de dåliga trots att det smärtar och svider i en när han är dum och elak.

Jag blir så arg på mig själv, jag vill slå mig själv för att jag inte insåg att jag är värd så mycket mer, att jag inte trodde att det fanns något mer för mig därute. Varför varför varför varför är man så rädd? Varför tror man att det inte ska gå att förändra sitt liv? Jag har säkert en miljon frågor till men dom får inte plats här tyvärr.

Efter 14½ års förhållande kom den dagen när jag inte längre ansåg att han har någon rättmätig plats i mitt liv. Han sjönk det sista pinnhålet på ynklighetens stege helt enkelt. Jag vet inte hur pass ärlig jag kan vara här i det fria men efter att ha varit med om slagsmål, miljontals fyllor, otrohet, elakhet så trodde jag verkligen att jag i varje fall kände honom bättre än han känner sig själv men jag hade fel, så fel. Att bli behandlad såsom jag blev var det mest förnedrande i mitt liv och mitt liv har (med en verifierat sinneslabil pappa) inte varit enkelt.

Att höra honom säga det han sa (framför våran äldsta son som bara är 4½ år) var så kallt, så ondskefullt, hade jag inte hatat honom innan så skulle jag ha börjat där och då.

Men allt det här hur illa det än var har nu lett fram till att jag är fri, fri att göra vad jag vill med vem jag vill och det är berusande härligt underbart fantastiskt.
Att känna detta nya spira i mig som bubblor och fjärilsvingar är så obeskrivbart.
Därför skrev jag det där inlägget till honom, för att han ska förstå vad han har gjort för mig, och vad jag har gjort för mig själv...

Mera klänningar - men inte till mig...

Jaha snacka om same mind, different people. Det har då visat sig att den röda klänningen (som syns nedan i förra inlägget) ligger min kära lillasysters VILL HA-lista. Hmm det var lite oväntat faktiskt. Vi får väl se om nån av oss köper den till slut. Jag vill verkligen verkligen ha den gula. Den passar perfekt att ha till ett dop jag säkerligen ska gå på inom kort, jag ska förresten på två dop (herrejösses) så jag behöver nåt fint. Klart jag har klänningar men dom duger inte!!! Ingen är sådär "lagom somrig/festig" om ni förstår. Dilemma dilemma dilemma.

Min syster  har minsann beställt en jättefin klänning som också kommer passa perfekt till dopet. Mummel jag vill också!!! Jag tror att det är denna (måste fråga henne vid tillfälle, annars får jag väl byta bild igen om det är fel).

image116           Nice nice Belle...

Vackra klänningar

Dessa två klänningar har jag hittat på asos.com, dom har sååå mkt snygga kläder, smycken, skor mm mm. Rent av ruinerande. Om jag hade haft råd hade jag definitivt köpt båda klänningarna för dom är nog supersnygga på. Suck, nåja jag får väl nöja mig med att titta på dom.

image115

Fredag fredag fredag - vad kan väl vara bättre?

En arbetskompis sa precis till mig "fredag , fint väder och lön = en oslagbar kombination och jag måste ge henne all rätt!!! Kan det bli bättre?

Nu ska jag gå hem och fixa inför morgondagen. Min bästisvän plus barn surfar in från landet och ska tillbringa helgen i storstan med mig. Jag ska försöka sätta mig på henne för att hon inte ska släpa med mig ut i ottan (läs typ halv åtta på morgonen) på en stärkande en mila promenad!! Hm, hoppas det funkar nu när man inte väger så mkt längre, jag får träna upp pojkarna så får vi göra det ihop, en kupp!!! *Hehehehehehe* Men utöver det så kommer det bli så trevligt så, hoppas det är fint väder imorgon också så vi kan hitta på nåt kul.

Ha det så bra nu...

Hugs.image114

Me like!

                         image113

The greatest power of all is LOVE

                     image110

Jag har känt mig så konstig på sistone, så otroligt glad på något sätt. Jag får utbrott av lycka när jag inte vet vad jag ska ta mig till, jag vill skrika högt rakt ut (kan vara ett problem när man är på jobbet). Det är som en glödande boll av varm lava i magen. Egentligen har jag just nu ingen anledning alls att vara såhär så därför är det så extra konstigt.
Det slog mig nu precis när jag satt och skissade på den här tavlan här ovan, kan det verkligen vara så? Kan jag vara kär???? Men hur? Det var så många år sedan jag kände detta så jag kom inte ens ihåg det. Är det så??? 


                     image111

                      image112
 

Schnuffel bunny... so cute

Hittade denna übergulliga video på youtube tack vare min lilla lillasyster Julia. Kan det bli sötare än så här???
Aaaaawwwww man bara smälter...


Det svänger katten...

Det kan behövas lite uppmuntrande musik så här en seg tisdag!!! Så vackert väder och så måste vi sitta här och glo. Vilket straff..... Okej man får lön men fan, är det värt det? Samtidigt så vill man ju inte sitta hemma heller, det är direkt hjärndödande. Nej, socialisering är den viktigaste faktorn av alla, vi är trots allt flockdjur vi med. Förutom en del udda individer här och var... 
Jag var extremt sällskapssjuk igår. Pratade hela kvällen med en vän som inte alls fick titta på sitt Prison Break ifred (i´m so bad). Det blev sådär sent igen, jag som hade lovat mig själv att jag efter helgen skulle lägga mig vettiga tider, yeah right. Men idag, då smäller det... Jag ska absolut gå och lägga mig 22:00. I promise!!!! Scouts honor (hmmm får se om det blir så???) 

 

Måndag hela veckan...

Jaha åter måndag igen. Konstigt att denna dag bara kommer åter och åter och åter. Varför går helgen så snabbt???? Kan nån svara på det please! Jag har haft så otroligt roligt i helgen. Jag har varit med min kära lillesyster hos henne och hennes kille. Vi var och hälsade på ett annat kompispar till oss. Dom har precis fått en liten flicka (för tidigt född så pytteliten) så superduperjättesöt. Hon såg så bräcklig ut men hade en blick av stål så det blir nog klös i den bruden...

Lördag var vi på kinarestaurang, Bamboo Garden jag säger bara det, har du inte varit där, så GÅ DIT. Det var den mysigaste restaurang jag nånsin varit på. En så underbar hovmästare. Alla var prinsessor och lillebror/storebror. Han liksom sjöng när han pratade. Så underbart. Dom får fem stjärnor av mig *****
Ps. Maten var också supergod för den som undrar Ds...
Senare den kvällen så bowlade vi, discobowling. Jag har aldrig bowlat förut!!! Men det gick typ bra. En strike gjorde jag. Det kändes helt okej!!! Vill verkligen göra det igen.

Söndag var en megaslappardag. Jag och min "kompis" (nämner inga namn) tillbringade hela dagen på soffan zappandes mellan kanalerna. Råsegt var det, jag som inte slappat så fullkomligt på säkert 8 år fick en enorm huvudvärk och illamående efter det. Fy sjutton. Kroppen är inte van att slappna av helt enkelt.

Mina söta pojkar kom hem igen efter en helg hos pappa (jag har nog inte berättat om min familjesituation här tror jag, men det kommer en fullständig epikris snart, kan vara lika bra det). Uppenbarligen var den mycket lyckad då dom bara grät när dom såg mig. Vilket betyg!!! Det var pappa för hela slanten... Nåja det blir nog bra med det också. Bara kul att dom är så glada att vara med honom. Nu ska vi testa 3-4 dagar i veckan också.
Fortsättning följer.

Så var det med det. Nu är det som sagt ovan alltså måndag igen och det är bara att knega på. Nästa helg blir ingen utehelg då jag har barnen eftersom pappa är bortrest. Får se vad jag hittar på då. Kanske ska frilufta lite med dom, åka till Tyresta och promenera el till Nynäshamn och titta på fiskmåsarna och båtarna. Hmmm det tål att tänkas på, bara det är så här fint väder så. Fan, grillen gick sönder förra sommaren (för att NÅN absolut inte jag hade sönder den) så inte kan jag grilla nu. Fast jag kan låna mammas såklart. Mumma grillade hamburgare...

Summerlove...

Den här låten symboliserar hur jag känner mig idag. LYCKLIG....


Beautiful feelings...

Den här bilden berör mig, jag vet inte varför men den säger så mycket tycker jag. Så vacker....

image109

10 bra ursäkter

Läste MSN jobb idag, där hade dom listat de 10 bästa ursäkterna att dra ifall du kommer försent till jobbet. Anteckna för framtida behov ;o)

En av fem erkände att de diktat upp falska ursäkter för att förklara en försening. Rekryterare delade med sig av de här tio exemplen på de mest ovanliga ursäkterna som deras anställda givit när de kommit för sent till jobbet:

1. Jag drömde att jag hade fått sparken så jag tyckte inte att det var någon idé att stiga upp.

2. Jag var tvungen att ta min katt till tandläkaren.

3. Jag hade gått hela vägen till jobbet när jag plötsligt upptäckte att jag fortfarande hade pyjamas på mig, så jag var tvungen att gå hem och byta om.

4. Jag märkte att du inte var på kontoret så jag gick ut för att leta efter dig.

5. Jag kunde inte hitta en slips som passade så jag var tvungen att vänta tills affärerna öppnade så att jag kunde köpa en ny.

6. Min son försökte spola ned vår iller i toaletten så jag var tvungen att lugna ned illern.

7. Jag körde på en get.

8. Jag stannade för att köpa några frallor, affären blev rånad och polisen bad alla att stanna kvar för att bli förhörda.

9. Ett bi flög in i bilen och gick till attack, så jag var tvungen att stanna.

10. Jag vätte ned byxorna så jag var tvungen att åka hem och byta.

Oh my god, vilken fantasi folk har el hur?

Me love you all...


image108


Vem är jag?

Jag har gjort ett personlighetstest för ett tag sedan på MSN. Det var intressant faktiskt jag vet inte om allt stämmer men en del är mkt riktigt. Ni som känner mig får påpeka om det är riktigt el inte ok!!! Här är i varje fall resultatet...

****************************************************************************************************************************
                                                                              Vem är jag?

                                                                 Du är en beskyddare/ledare!

Du är en person som får saker att hända. Du är konsekvent, trovärdig, grundlig och ihärdig. Du är också mycket social och kan lätt ta olika människor och är en bra ledare både hemma, bland vänner och på arbetet.

Du är också effektiv, har höga ambitioner och tar dina uppgifter på största allvar. Du genomför också dina uppgifter moggrant med ditt realistiska tänkande.

Du är något av en traditionalist och gillar människor och umgänget med andra. Du arbetar hårt för att ge din släkt och vänner ett socialt skyddsnät. Du är mycket beskyddande om dem du älskar.

Du tycker om scheman, rutiner och regler och att bete sig enligt gällande normer och regler är viktigt för dig. Du  har en ådra av oberoende filosof i dig och som ett resultat av detta har du en bra balans mellan konventionellt tänkande och orginalitet.

Du är en bra ledare och lyckas ofta enkelt uppnå hög status med fina förmåner fortare än andra (högst tveksam ang detta!!!!) Du tar noga hand om dina tillhörigheter och du gillar att ha tid för dig själv då du kan hålla på med dina intressen.

De 4 personligheterna = Beskyddare - Ledare - Äventyrare - Diplomat

Din mest utmärkande personlighetstyp - Beskyddare - vanligtvis väldigt populär. Starka band till hemmet och familjen. Uppträder lugnt och oroar sig sällan. Är ofta konsekventa, lojala och beskyddande.
Din näst mest utmärkande personlighetstyp - Ledare - Djärv, nyskapande och rak. Bra på abstrakt tänkande och kortsiktig planering. Ofta bestämd och ganska tävlingsinriktad. Målmedveten och effektiv.

****************************************************************************************************************************

Visdomsord från min kära Anne-Marie...

image105


Copyright©Alexandra Andersson


Beautiful Sanna

Jag lyssnade på Adam och Gry imorse (som vanligt), dom hade Sanna Nielsen där och hon sjöng sin sång Empty room live. Kändes fånigt att sitta och gråta i bilen såhär på morgonkvisten men det var så vackert!!! Hon har en sån otroligt känslosam och bärande röst. Ohh det var så bra....

Lyssna själva....



Volvo hjärta moln...

Jag har hittat min drömbil. Enda nackdelen är att jag inte vet hur jag nånsin ska få tag i en sådan och efter att ha sett den här vem vill ha nåt annat??? Inte jag *buäääää*. Se länken nedan för en titt på "min" bil...

Volvo C30 moln copyright Alexandra
 

Hej svejs för den här gången, ska nog knyta mig nu. Mer krafter behövs inför morgondagen.

Kram kram

Tung måndag på alla sätt och vis...

Vilken kickstart in i denna nya vecka. Kassatjänst på  jobbet = mera spring, mer av allt i princip plus att det just denna måndag när man är lite mör visar sig vara "måndagen från helvetet"!!! Hemskt är en snäll omskrivning av hur det har varit idag. Pust, jag känner mig som en mör biff dvs utbankad. Känner att jag behöver komma hem nu och vila upp mig en aningen. Känner verkligen för att hämta två trötta och griniga pojkar på dagis, *kurr kurr* hungrig är jag också. Jag får hoppas att resten av veckan är lite mera snäll mot mina nerver! Och att telefonen absolut inte ringer så mkt som idag, då drar jag banne mig ur den *he he he*.

Vill skicka en alldeles speciell grattishälsning till min kära lillesyster som provjobbar idag som fashionabel "barista" aka cafébiträde!!! 
Hurra för dig Belle, du behöver bara vara dig själv så vet du att jobbet är i hamn!!!! 
Love you lots from me...

Ja, vad händer mer? Not much tyvärr. Booooring... Vill att det ska bli fredag igen så man kan hitta på nåt kul... 

Peace...

Den här låten har jag älskat ända sen första gången jag hörde den, och det är länge sen. Passande för en trött måndag el hur? 

 

It´s friday - party on!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Det är freeeeeeeeeeeeeeeddddddddddddddddddaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaag!!! Wihaaa.
Vi kör igång helgen med en partylåt, den här höjer definitivt partypulsen vilket kan behövas så här i början på dan =o)

 


Vackra låtar som gör mig mjuk i hjärtat

Jag känner för rockigt mjuka låtar idag, det brukar inte vara riktigt min grej men just nu så är det precis det jag vill ha. Hmm vackra är dom i varje fall.



Ännu en bebi-flicka född (lite sent inlagt bara)

Vill nu i efterskott gratta mina vänner Arthur och Agnieszka till deras nyfödda dotter. Som visserligen föddes den 1 april men ändå, aldrig fel med gratulationer... Grattis i miljoner till Er alla tre...  Jag vet nu inte om dessa namn är spikade, Nathalie var visst klart men Mercedes är jag mera tveksam till, skrev in det ändå så får vi väl ändra senare i annat fall.

image104


Omgjorda mangabilder =)

Nu har jag hållt på lite i photoshop men gud, jag har så mkt kvar att lära mig om det programmet, när ska jag hinna??? Skulle vilja gå en kurs för att lära mig från grunden på rätt sätt. Hmm, undrar var man kan göra det?

image102

image103

Übersöta el hur???

Snark... natti natti...

Beutiful manga girls

Jag har fastnat för att spara på mangabilder igen. Jag sparar ju på alla bilder jag hittar på nätet som är snygga men just manga har jag inte letat så mkt efter på sistone. Satt igår på jobbet och hemma sen på kvällen och kollade runt. Så snygga bilder finns det. Har en som jag fått av lillesyster. Den har jag skrivit ut och ska rama in för den är så ultramegasnygg. Tack belle.

Ett smakprov. Är inte hemma så jag kan inte redigera lite photoshop tyvärr. Det får duga ändå just nu.

image95
image97
image98
image100
image101

Så söta dom är. Önskar att jag kunde rita så här, rita överhuvud taget för den delen.


Härliga tisdag

Tänk vad humöret kan betyda mkt el hur? Idag är det om möjligt ännu värre väder än vad det var igår och ändå.... Är jag på sånt superbra humör idag!!! Wiiiiiiiiiiiiihooooooooooooooooo.
Helt psykat jag vet, jag har ingen speciell anledning att vara så här tuggummiglad men ändå. Känns som att jag har en galge i munnen. Tom så folk börjar kolla konstigt på mig här på jobbet (hm, jag brukar nog bara se sådär lagom glad ut här, bäst att ändra på det). Fram för mera glädje alltså. Fastän pojkarna trilskades i morse och gick in med skorna i köket (rena katastrofen i vanliga fall) och surade och skulle inte ha dom skorna och inte luvan på jackan och inte dom vantarna och bla bla bla. Efter x antal psykbryt så kom vi då äntligen iväg till dagis. Halleluja. Försenad igen och ännu mer försenad pga alla köer överallt. Man kommer inte fram på vägarna så fort det faller nån mm med snö. Suck. 34 min försenad till jobbet (sniff sniff min flex ryker). Allt detta brukar bädda för en dunkande huvudvärk och domedagstankar (illa när man skriver det såhär) men inte idag inte. Kan ju ha och göra med ett sms jag fick av en vän, det piggade upp mig och gjorde mig, ja glad helt enkelt. Lite flörtigt sådär var det. Precis lagom för att man ska känna sig lite uppskattad. Aldrig fel med lite positiv manlig uppmärksamhet if you know what I mean hö hö hö (fniss skoja bara *blink blink*). Men gud vad jag fjantar mig, ska strama upp mig lite nu lovar!!!

Har hittat en hemsida där dom säljer fototapet (så helcoolt) och hittat den perfekta tapeten till mig och till pojkarna. Vad tycker ni???

image92

Underbart, som att sova på en äng (utan en massa äckliga insekter!!!)

image93

Den här gillar jag också, antingen till mig el till barnen.

image94

Fast barnen tycker nog att denna är häftigare skulle jag tro. Har inte frågat än.

Kolla själva, kanske ni hittar nåt just ni tycker är fint. Vem vet?

photowall.se

Glada glada glada kramar

från mig...

Presentdags

Ett par vänner till mig har fått barn (jag har varit så visset seg och fortfarande inte lagt in nån gratulation än fy mig!!!) en flicka och jag funderar nu som bäst på vad man ska köpa för present till dom. Det är många frågor som ska besvaras. Då det är en tjej så vill jag genast rusa iväg och inhandla allt rosa jag kan komma över -  men - tänk om föräldrarna är såna här rosa-hatare!!! Hemska tanke vad köper jag då då? Jag måste konsultera min syster och se vad hon tror om detta. Annars så har jag hittat det mest gulliga bäddset till vagnen som finns. Se nedan...

image88
image89

Gulligt el hur?




Så underbar denna måndag morgon kan vara

Livet är väl härligt? Vad är väl bättre än att med en sång på läpparna och svikt i steget hoppa upp ur sängen, slänga upp fönstret på vid gavel och andas in den underbara dimtunga svinkalla luften från imorse (och nu med för den delen)? För att sedan rusa ut i badrummet, se sig själv i spegeln och helt missa de blodsprängda tröttsvullna ögonen, bleka hyn och förfärliga frisyren som tillkommit av att du sovit i en mkt tvivelaktig ställning och därav också har nackspärr nu! Vidare ut i köket för en näringsrik och uppiggande frukost medan du lyssnar till fåglarnas morgonkvitter (te och två mackor). Sedan är det dags för väckning av de änglalika barnen som de också vaknar med en sång på läpparna, snabbt rusar de upp för att på egen hand klä sig, stillsamt inta sin frukost och tandborstning och sedan utan problem hjälpsamt försöka klä på sig ytterkläderna själva så gott det går. Inga hårda ord, inget gråt el tandagnissel bara ideel vänlighet, hjälpsamhet och glädje!!!

I den bästa av världar inträffar detta. Jag lovar att säga till den dag det händer mig ;o)

Kan det finnas något bättre än en måndagsmorgon mitt i året så att säga, ingen semester än, ingen värme än för den delen heller, istället slask och regn för det mesta. Iskallt med små små glimtar av lite värme och solsken, tillräckligt mkt för att du ska börja våga hoppas på våren men tji fick du, nog ska vi väl ha lite mer regn???

Jag älskar att vara så här optimistisk, det är min grej helt enkelt. Galen optimism med en satirvinkling.

Love


image87


Mina stövlar sniff sniff sniff o farväl Anne-Marie

Jag vill gå hem, el nä det vil jag inte heller. Jag vet inte vad jag vill idag. En mkt frustrerande känsla, jag känner mig konstig och irriterad och otålig. Vad kan det vara??? Jag vill inte jobba, inte gå hemma, inte ..... öh, jag har inga alternativ kvar hur illa är inte det då? Har inte råd att shoppa mig lycklig.

Är miserabel och deppad över att stövlarna från Ellos (se inlägg nedan) tog slut innan jag hann beställa dom. Sniff sniff sniff. Hade ju velat ha dom men jag velade och då tog dom slut. Man måste verkligen vara snabb i vändningarna.

Hmmm, det ligger två bullar på mitt skrivbord (slurp). Min arbetskompis Anne-Marie ska sluta och hon bjöd på fika. Rar som hon alltid är så tog hon med två solbullar (släta bullar) till mig då jag bett om det tidigare. Tänk, hon kom ihåg det....

Jag önskar Anne-Marie all lycka till på sin fortsatta färd i livet, vår förlust är SKTF:s vinst....

Tusen kramar till dig min vän!!!

image86

Lista igen

La redoute önskelistan

Zooma
Till Aggas o Arthurs bebis Nathalie som kom 1 april. Jag ska göra ett fint grattisinlägg om det ikväll.

Zooma
I want I want I want dom här är helt och hållet JAG....

Zooma
Nice tycker jag, jag har inga snygga shorts som man kan visa sig ute i, dessa duger bra.

Zooma

Smala jeans, ljusgrå helsnygga...

Zooma

Helläckra tycker jag, det var åratal sedan jag hade ett par vita jeans. Vågar man?

Zooma

Snygg skärning på tröjan, lite annorlunda.

Zooma
Aldrig fel med ett skärp i en vettig färg.

Zooma

Billig och snygg tycker jag, vet inte riktigt vad det är men jag gillar den.

Zooma
Fräsch el hur?

Zooma

Shitsmart linne med inbyggd innerbh, har velat haft det här länge. Ska jag slå till?

Zooma

Sött så sött

Zooma
Mera sött...

Zooma

Ny pyjamas, jag är en frusen människa så inga tunna nattlinnen för mig inte.

Zooma
Den här tycker jag är snygg, jag har ingen ljus kofta så varför inte?

Zooma
Så söt, till Liam han tycker om Noddy (den lilla pojken på tröjan).

Zooma
Jonathans favvo, for the moment så diggar han verkligen Remy...


Smart handduksponcho, en till Liam och en till Jonte

Det var det det, en ödmjuk liten lista. NOT... Fan fan fan, jag vill ha allt det här, jag hatar att kompromissa med det jag vill ha. Hur ska detta sluta...?

=o)


Shopping bättre än knark - hur kommer det sig?

Denna fråga ställer sig nog många kvinnor i världen. Hur kan det vara så att man blir lycklig av att handla åt sig själv el nån annan, huvudsaken är att du handlar, spenderar pengar. Weird el vad? Fast shopping kan ju också övergå i ångest och  tvångstankar och då är det absolut inte bra längre. Den enda ångest jag känner är när jag tänkt handla nåt fast jag vet att jag inte har råd egentligen. Men då tar man ett kliv tillbaka, stänger öronen för köpdjävulen och LÅTER BLI!!! Man mår faktiskt bättre efteråt. Rena styrketåren.

Nähä kanske ska vara lite produktiv också.

Återkommer som sagt....


=o)


Listor.....

Min önskelista från Ellos

Zooma
Zooma

Zooma
Zooma

Nice, jag känner att jag verkligen vill ha dessa saker, det var mer förut men som tur var så tog en del slut, det är bra för plånboken vet ni ;o). I varje fall så är det här topp 4... Stövlarna ska jag nog försöka att köpa, visserligen har min kära syster likadana men i svart. Jag hoppas att hon inte misstycker men dom är så snygga och jag vill ha ett par bekväma skor!!!

PS. Jag har en lista på Laredoute också, den är myyyyyyyyyycket längre. Återkommer med den längre fram.

Syns snart

image85


Dimma ute och i själen...

Har ni nån gång tänkt på hur sorgset det är med dimma? Det är som om det endast hör hemma på en begravning, el i en skräckfilm el nåt annat lite halvläbbigt? Det var tung Londondimma i morse när jag gick upp. Jag såg knappt ut genom fönstret. Den representerade min sinnestämning kändes det som. Det är en konstig känsla att gå runt och känna sig, liksom bedövad, som att man har ett lager bomull lindad kring hjärnan el nåt liknande. Ingen form av känslor verkar kunna ta sig igenom detta lager. Inte sorg inte ilska men inte glädje heller. Bara detta konstanta lugn. Det är mkt konstigt och ovanligt för mig att vara lugn. Vem som än känner mig kan snabbt konstatera att nåt måste vara fel. Jag är aldrig lugn. Hmmmm.

Nåja, livet lunkar på i sin aldrig stannande takt. Varje dag är en förlorad dag om du inte lever den fullt ut. Jag ska börja tänka så! Hey, det var djupt tänkt!!!

Jag ska börja leva igen, det är mitt löfte till mig själv. Att öppna mig för förändring. Kanske händer nåt bra då!

See ya...

image78

Lovely lovely

image79

image80

image81

image82

image83

Jag fullkomligt älskar bilder med rosor, jag skulle kunna lägga in hur många som helst.




Long time no see

Hello hello everybody

Jag vet jag vet jag har varit osynlig, det har en förklaring. Jag är mitt uppe i en enormt jobbig period just nu. Jag vet inte hur det kommer att sluta och vad det här kommer att göra med mig men jag försöker trampa vatten just nu bara.


Livet är aldrig enkelt, det är sanna ord och jag försöker verkligen verkligen tro på alla dessa visdomsord som säger att hoppet aldrig dör och vägen till sann lycka finns bara du öppnar ögonen osv osv osv. Det är lätt att bli bitter och cynisk i den här världen. Jag såg en film igår som var helt underbar, fastän mitt liv är så trassligt och ledsamt och fastän jag inte har så många anledningar till att vara glad så blev jag just glad av den här filmen. Under Toscanas sol heter den. Om du har möjlighet att se den så gör det!!! Har du den minsta gnutta av humor och romantik inom dig så kommer du älska den. Den värmer som en yllesjal om ens frusna själ. Sådana filmer är guld värda. Som får en att tro att kanske detta kunde hända mig med. Vem vet?




Jag försöker på alla sätt att hitta saker i livet som får mig att skratta just nu. Äntligen morgon med Adam och Gry gör sitt för att få mig på bra humör på morgonen och under resten av dagen letar jag vidare. Detta klipp hittade jag på tv 4:as hemsida. Helt underbart. Jag kan bara säga hatten av för allas våran Björn Gustavsson

Tills vi hörs igen

image77

RSS 2.0