Finns äkta kärlek?

Asså jag vet att jag är deprimerande just nu men jag måste bara få skriva av mig. Det var inte alls bra att börja tänka djupare på problem el andra sorgligheter. Det fick mig att börja spinna vidare på detta.

Den äkta kärleken, kärlek vid första ögonkastet, den absolut rätta för dig, klickögonblicket osv osv. Finns det verkligen??????? Är det nån som kan säga sig veta nåt om det? Har jag så här långt i livet ännu inte varit med om det. När själarna möts och klickar till av igenkännande. El är det bara något som kan upplevas på film el i en bra bok. Jag har fastnat för en författare som heter Nora Roberts, hon skriver verkligen jättebra böcker helt i min smak men jag har hängt upp mig på att männen i hennes böcker är så ................... bra på nåt sätt. För bra, var hittar man män som där. Snygga, charmiga, mjuka, vänliga, rara och talangfulla ofta rika också. HALLÅ!!!! Kom in verkligheten... Så känns det typ. Har aldrig mött en kille som skulle kunna motsvara det där. Jo en möjligtvis (Isabell du vet vem) men även  han hade sina fläckar så att säga, vilket i och för sig är bra för perfektion är ju inte något eftersträvansvärt heller (vilket betyder att den killen alltså är ett bra kap).

Tänk om jag har mött min tilltänkta själsfrände men varit för fångad i min otillgänglighet för att fatta det hemska tanke! El om jag möter honom hur ska jag veta att det är just han?

Jag har ingen träning i detta. Jag har varit tillsammans med samma kille i 14 år i höst. Varför då kan jag ibland fråga mig. Av lojalitet el av rädsla. Är jag en förhållandemissbrukare? Är jag en fegis?
Jag tycker mig vara helt ointressant för det motsatta könet, känns som att dom stirrar rakt igenom mig??? Hmmm vad gör jag för fel? Samtidigt tycker jag att det är megajobbigt om man upptäcker att någon försöker typ "flörta" med en. Då blir jag alldeles svettig för jag vet inte hur man gör och så slutar det oftast med att jag gör bort mig totalt. Nu menar jag inte seriös flörtning som leder till otrohet el nåt utan typ vanlig vardagsflört som vissa är så bra på. Jag är då inte en av dom. Jag var ute en gång när jag var typ 20 nåt med mina kompisar. Vi dansade och hade kul men jag blev stående ett tag och bara tittade på dom andra, tänkte ett tag över vilka rötägg som cirkulerade runt dansgolvet men inget att bry sig om då dom i varje fall höll sig borta från mig. Fast å andra sidan så var det ju ingen som verkade vilja prata med mig hmmm undrar varför? Fick svar när en av kompisarna kom bort till mig och väste i mungipan" sluta för fan och blänga så, du ser ju ut som en rabiessmittad pitbull el nåt" Ahh, det var ord och inga visor det.

Tillbaka till det här med kärlek. Jag kan självklart ha lite svårt för att tänka mig att det är nåt jag kommer att få ta del av i någon annan form än nuvarande. Jag har ju två barn. Jag föreställer mig att det är något av ett problem för en annan man. Eller? Finns det män som kan tänka sig att älska en kvinnas barn på det där villkorslösa sättet? Jag är rädd. Rädd att det är försent för mig att ändra mitt liv.
Sådana här tankar bränner tungt i kroppen, dom är jobbiga att tänka och känna så man stuvar undan dom för att orka igenom dagen. Men då och då gör dom sig påminda genom att bryta sig loss som idag för mig.
Har en klump i magen som ligger och mal. Hur gör man för att förändra livet? Hur gör man för att bli lycklig?
Omöjliga frågor att besvara. Bäst jag slutar nu.

Vi ses

image50

(Ett bra ställe att tänka på säkert)

Jag har en dröm

Jag är deppad idag. Det har hänt förut men så trist att inte alls vara på nåt bra humör när det är en sån fin dag. Kan bero på interna problem i familjekonstellationen. Vissa är inte överens och jag gillar inte när jag får skit från två håll fast inget har med mig att göra egentligen. Äsch allt bara suger just nu.
Jag har en dröm, om ett liv som är lugnt och fridfullt och utan konflikter. Där man inte behöver oroa sig över att få ont i magen av bråk, eller att man tryggt kan förlita sig på att vardagen lunkar på i en lugn takt. Vad kan vara bättre än det? Mest av allt skulle jag vilja ha mer skratt och ljus i min vardag. Skulle vilja omge mig med nån som får mig att skratta ofta och högt. Just nu känns det som att jag kommer att hamna i en för tidig grav av bekymmer, oro, stress och ångest.

Jag vill ge mina barn ett bättre liv än så här. Som det är nu så stressas dom ihjäl och jag skäms över mig själv som mamma. Vilket slags liv erbjuder jag dom egentligen? Dom måste stressas från den sekunden dom vaknar tills jag lämnar dom på dagis. Allt ska gå fort. Dom hatar det båda två och sätter sig ofta på tvären men vadå,  inte direkt konstigt. Jag förstår dom! Jag vill leva i frid men vet inte hur jag ska göra. Vilka problem!!!!
Jag misströstar ordentligt nu.

Sorry, ingen optimism idag inte....



Nordsvensken Tova (till salu! riktigt söt för att vara ett kallblod annars inte min favoras)

image60

Megasnygg bild, en maffig shirehingst, vilken power (tänk om den trampar dig på tårna - platt)



Aha-upplevelse

Aha jag lärde mig nåt nytt nu. Hur man lägger in en länk, t ex KLICKA HÄR 
(fan har fått göra om det två ggr hoppas det funkar nu)
Ha, nu kan jag. Tack Belle. Illa när lillesyrran är mer teknisk än mig. Mkt illa...

A

Hobbit

Ahhhh fett skoj. Länkade mig vidare från Isabells blogg och upptäckte att mitt hobbitnamn är Rosie-Posie Knotwise of Michel Delving och mitt alvnamn är Lúthien Ancalimë. Cute, om jag nånsin tröttnar på mitt vanliga namn så är alltså detta ett alternativ.

Love to you all

image48

Seg seg seg

Hej igen

Jag vet jag har varit dålig på att skriva på sistone, har inte orkat... Efter flunsan är man darrig och trött. Känner mig som en 90-åring typ. Ingen ork helt enkelt. Ändå konstigt nog har jag en hel del problem med att sova, går och lägger mig tolv halv ett. Inte bra inte bra alls, speciellt inte nu när jag har börjat jobba igen. ZZZZZZZZZ man får ju inte somna vid ratten heller. Måste skärpa mig!!!

Jag har missat en del av livet känns det som under dessa tre veckor. Pojkarna blev avsocialiserade av att vara hemma, och bortskämda. Ingen av dom hade nån lust att gå till dagis igen. Undrar varför. Skönare att bli  bortklemad hemma med alltför mkt Playhouse disney tittande. Och kanske lite för mkt lördag hela veckan (onyttigheter alltså). Inte jag då, pappa är den som klemar bort dom mest.

Annars så har det väl varit lugnt. jag var och hälsade på min kompis som fått en flicka för 1½ vecka sedan. En sån raring så underbart söt. Så liten så liten. Mina pojkar som var med kändes plötsligt väldigt stora speciellt Liam. Giant!!! Dom var också väldigt fascinerade av denna lilla sak som gnydde och hade sig. Hon var väldigt snäll och sov hela tiden som bebisar gör i början. Jättetrist tycker man då men sen kommer man sakna den tiden trust me!!!!

Tjingeling

image47

Utstrålar inte den här bilden ro? Jag blir så väldigt avslappnad av att titta på  den!!!

True love

image46

En sådan vacker tanke, jag gjorde misstaget att se dessa två filmer (Stardust och Enchanted) på samma kväll. Inte bra om man är en smygromantiker som älskar lyckliga slut... Sniff sniff sniff... Båda filmerna följer samma tema "your one true love" och även om det i denna cyniska värld kanske inte finns någon som tror på sånt längre så värmer tanken ändå i hjärtat... I varje fall mitt...


Baby girl

image45

Min lilla hälsning till kära Mary som nu äntligen har fått sitt lilla nyförvärv. En vacker liten flicka. Jag
är så glad för hennes och Alex skull. Massor av grattis till er båda.

meandi önskemål

Jag blev för ca ett år sedan besatt av ett klädmärke som heter Me and i. Mkt tack vare min kompis som drog in mig i detta. En hemsk kärlek då dessa kläder verkligen inte är något budgetköp. Nu har nya vårkollektionen kommit och det här är vad jag önskar mig till mina pojkar. Först gillade jag ingenting men nu har jag tänkt till och funderat lite. Fast när jag ska köpa det det är en annan femma. Hmmmm

image36
Charmig tycker jag. En till Jonte och en till Liam

image37

Stencool - dom blir så hippa på dagis med den här t-shirten

image38

Frotté-shorts mys mys mys.

image39

Jag tror att jag vill ha dessa till Jonte, han har börjat få långa ben

image40

Den funkar, den är lite rolig tycker jag.

image41

Jag vet inte med dom här, jamenar inte bästa färgen att leka i. Hmmm fundering

image42

Till Jonte, han behöver 110/116 nu snart tror jag

image43

Strumpor roliga såna också

image44

Hade jag köpt nåt till mig själv hade det varit den här men jag känner mig själv skulle nog inte använda den fast fin är den. Finns sjalett till übersött...

J-vlar det blev en lista ändå. Får se om jag gör något köp. Time will tell...



I´m back from the dead

Rättare sagt jag har återhämtat mig från flunsan. Fy satan jag har aldrig i mitt liv varit så sjuk som nu. Jag har aldrig haft influensa tror jag för då skulle jag inte blivit såhär dålig... 40 graders feber i en hel vecka kan verkligen suga musten ur dig. Och barnen då, sjuka sjuka sjuka. Vi hostar i kör här hemma nu och är allmänt miserabla hela bunten. Idag skriver jag mitt första inlägg på länge. Jag har inte ens orkat sitta upp ännu mindre släpa mig hela vägen ut i vardagsrummet (kändes som flera mil!!!). Nu håller jag på att repa mig men ännu är inte krafterna på topp. Det lär dröja if you know what I mean!!! Får se vi kanske blir friska till på måndag igen.
Danne upplyste mig om att jag måste byta bromsklossar och skivor på min bil nu. Suck utgifter utgifter utgifter satans bil. Den faller i bitar känns det som. Nytt batteri behövs. Urk.

Nähä nu måste jag gå och hänga tvätt välkommen du ljuva vardag.

Cheerio ;o)

image35

From me to you

image34

Bröllop men när?

Det klart  man vill gifta sig! De flesta kvinnor tror jag vill göra det. Nu i dessa dagar när gamla traditioner nästan helt är borta känns det så helylle på nåt sätt att få gifta sig. Att ingå i nåt som det är meningen ska hålla (vi tänker då inte så mkt på alla skilsmässoansökningar som strömmar in typ varje dag nej nej som min syster säger "denial aint just a river in Egypt"). Självklart finns det säkert dom som anser detta mossigt och förlegat. Men för mig handlar det inte om att ha någon äganderätt över den andra el om att ta det på så blodigt allvar. För mig är det bara ett bevis man ger varann på att man verkligen vill dela sitt liv med just den personen. Mer komplicerat än så behöver det inte vara (tycker i varje fall jag då).

Har hittat lite bröllopsrelaterade bilder som kommer vara viktiga för mig den dagen det blir av 
                                                                                              ↓



Österhaninge kyrka
I denna kyrka vill jag gifta mig. Den är lite pittoresk och rar med det sneda kyrktornet el vad tycker ni? Detta är en höstbild så kanske lite grå men i sommarskrud är det så vackert här.


Denna bild förmedlar två av mina önskningar, jag vill absolut ha en professionell fotograf som fotar eftersom det här är kort som ska bevaras och visas för barnbarnen... Och blommorna, dom är också mkt viktiga. Jag tror att jag skulle vilja göra som min mamma och lämna in buketten efteråt till en florist som torkar den och sätter den i en jättevacker glaskupa så att man kan spara den som en tavla. Ett vackert minne. 


Denna bild säger mkt om vad äktenskapet innebär tycker jag. Att lägga sin kärlek i någon annans händer....


Såhär vacker vill jag vara på  min dag, skulle vara fint att få gifta sig ute med utsläppt hår också. Vill nog ha mitt hår nedsläppt inte uppsatt i någon stenhård frisyr som ger mig huvudvärk, tur att jag känner en frisör ;o) right sis? Notera sidenbandet i brudbuketten - sån vacker touch el vad sägs? 



Vem vill åka bil till och från sitt bröllop? Inte jag, jag vill åka sähär så man känner sig lite som en prinsessa!!! 

Nu kommer jag inte på  något mer som relaterar till ett bröllop. Jo var man har festen men det vet jag inte än var jag skulle vilja ha. Vet ej om Österhaninge har någon församlingsbyggnad man kan hyra? 

Vet ej varför jag siar om mitt bröllop, inget aktuellt är på gång. För att få det bröllop jag vill ha måste vi ha en sak - pengar - krasst nog. Smakar det så kostar det. Alltså får jag vänta, men det skadar ju aldrig att vara förberedd tycker jag. 

Kram.

 

Friday morning - zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz!!!

409081-33

E han  inte söt min lilla springande malamute? Den här vill jag ha inlagd på sidan här under min fina bild men jag vet inte hur man gör. Jag måste slå en pling till min syster yster och be henne work her magic. Sen blir det finfint hoppas jag.

zzzzzzz jag är trött idag! Somnade typ tio i ett igår tror jag. Satt uppe och trixade med en bild i photoshop. Det blev jättefint, har inte laddat upp den än bara. Ska göra det när jag kommer hem idag. Slutar halv två - hurra, i varje fall nåt att vara glad över. Blir till att sitta ensam i tv-soffan idag och kolla på Let´s Dance. Karln har jobb i Malmö men återkommer imorgon kl 14:00 lagom till födelsedagskalas som vi ska gå på. Det är historia för sig det också. Jag återkommer med hur det gick!!! Mystiskt sagt va? Nu blir ni nyfikna ni som inte vet vad jag talar om... he he he

Har ingen arbetsmotivation idag vill bara sova. Illa med enbart fyra timmars sömn skulle jag tro.....

Godnatt zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz....................................



RSS 2.0