Till Isabell

Det här inlägget tillägnar jag åt min syster Isabell och hennes förkärlek till denna fula lilla vovve, kanske taskigt att skriva så men jag kan inte med bästa vilja tycka att den är söt. Isabell är (för oss som känner henne) inget stort fan av hundar el några andra pälsdjur för den delen, tänk bara vilken skada dom gör på dina kläder och ditt vackra hem. Hårar ner och gud förbjude kanske hittar nåt klädesplagg att tugga på el nån borste!!! Nu ska jag inte vara elak, jag själv älskar hundar men är allergisk så jag kan inte ha nån och ibland tycker jag också att dom är för mkt!!! Hårar och skitar ner och fiser och måste gå ut fastän det spöregnar osv osv osv...

I vilket fall som helst, den enda hund som Isabell enligt egen utsago skulle kunna älska är då alltså denna


Verdell...
Även känd som GRIFFON BRUXELLOIS / PETIT BRABANÇON / GRIFFON BELGE
Kärt barn har många namn.
Jag vet att Isabell aldrig har vetat vad Verdell är för hundras och nu när hon får reda på det så kanske tanke väcks att skaffa en egen liten Verdell nån gång i framtiden när hon och Adam har köpt sitt funkishus och hon sitter där på smällen, uttråkad.. Who knows????

Jag hittade även lite info om denna hundras... För er som är intresserade...

Till dig syster yster



Voff


H&M



Fan vilken läcker body jag har hittat på H&M . Den är apsnygg.... Men, jag bara säger men, när ska man ha den??? String är det på den också, Kanske under "den lilla svarta"??? Hmmm när använder man "den lilla svarta"? Typ aldrig... Men snygg är den verkligen, helt överenskomligt pris också, 198 kr det är verkligen inte farligt!!!  Topparna nedan vill jag också ha, suck jag vill ha så mkt kläder jämt...



Snygga ringar


Harmoni                                                                Allians

Supersnygga va???

Lugn lugn lugn dom där ute som känner mig och läser det här, jag ska inte förlova mig el gifta mig. Klart jag vill men det är inte bara upp till mig så det är inget jag siar om. Händer det så händer det!!! Men jag kan få lov att drömma om det el hur? Letade på uppdrag efter idéer om bröllopspresenter och surfade in på en superbra sida
www.brollopsguiden.se
Går du i giftastankar av något slag så titta där, det fanns info om ALLT man kan tänka sig som har med bröllopet att göra! Fem plus för den hemsidan!
I varje fall så tittade jag runt lite och då såg jag dessa ringar när jag var inne på www.smyckenet.se .

Very nice...

Höst och böcker...

Nu är det höst kan man säga och så fort det blir höst vill jag läsa, vet inte varifrån den idén kommer men det är något så speciellt med att sitta och läsa i skenet av en lampa,  mysandes i en fåtölj med en filt om benen en eftermiddag för att sen vakna upp när det har blivit kväll. Kan man unna sig den lyxen ska man göra det!  Har hittat lite nya böcker som jag vill läsa, hmm hoppas det går att boka dom nere på biblan, annars får man vänta så väldigt länge innan pocketen kommer ut. Dom släpper ju alltid den inbundna först, förlagen är ju inte dumma vet ni...

Omslagsbild: ISBN 9789146215295, Shakespeares hemlighet   "SHAKESPEARES HEMLIGHET"    Av Jennifer Lee Carell

Ett sedan länge försvunnet manuskript av William Shakespeare

En mördare som iscensätter dramernas grymma mord- med äkta blod

En jakt på litteraturens dyraste guld och en flykt för livet...

"Vad ont en människa gör, det överlever, det goda blir begravet när hon dör" William Shakespeare

Strax innan premiären av London Globe Theaters uppsättning av Hamlet får Kate Stanley, regissör och Shakespeareforskare, oväntat besök. Det är hennes excentriska gamla lärare, Rosalind Howard, som har sökt upp henne för att ge henne en liten ask och för att berätta om en sensationell upptäckt hon gjort. Men innan Kate får veta vad det är brinner The Globe ner till grunden och i askan hittas Roz död- mördad på exakt samma besynnerliga vis som Hamlets far mördas på i dramat. I asken hittar Kate den första biten i ett Shakespearsk pussel, en ledtråd som leder henne ut på en livsfarlig skattjakt. Från London till Harvard till den amerikanska västern - i rasande tempo för att undfly en mördare- deschiffrerar hon en allt mer lockande räcka av ledtrådar, gömda i Shakespeares egna ord, som kan avslöja en av världslitteraturens största

Läs ett provkapitel här>>


Omslagsbild: ISBN 9789151848624, Korståg  "KORSTÅG" Av Robyn Young

Året är 1274 och i den fortliknande staden Akko, korsfararnas sista stora befästning i Palestina, är en konflikt under uppsegling.

Will Campbell är tempelriddare, tränad för krigföring men som medlem av en mystisk sammanslutning kallad Brödraskapet även en fredens man. Efter åratal av blodspillan har Brödraskapet lyckats medla fram en vapenvila mellan kristna och muslimer. Men Will fruktar att de blivit förrådda. Kung Edvard av England, deras en gång så pålitlige beskyddare, har lovat påven att han ska leda ett nytt korståg, alltmedan ett större hot växer i Akko. En hänsynslös skara västerländska handelsmän, som profiterar på slavar och vapenhandel, planerar att sätta en djävulsk plan i verket som ska tända den fientliga gnistan i Heliga landet.
Under tiden i Kairo är sultan Baybars fångad i en maktkamp: hans äldste son och tronarvinge har blivit inblandad i den lömske siaren Khadirs ränksmideri.
Baybars vill ta sig an det mäktiga mongolriket medan Khadir och andra med honom vill krossa de kristna en gång för alla. När sultanens son intrigerar mot sin egen familj kommer gamla ärr från de tidigare korstågen i dagen - och nya sår slås upp.
Under krigets överskuggande hot slits Will mellan sin ed som tempelridare och sin hemliga roll i Brödraskapet och plikten gentemot Elwen, kvinnan han älskar men är förbjuden att äkta. När hans gamle vän - och fiende - Garin de Lyons dyker upp på uppdrag från kung Edvard glider Wills liv allt närmare förödelsens brant mot kaos och katastrof.

Korståg är den andra boken i Robyn Youngs trilogi som behandlar det kristna imperiets sista dramatiska dagar i det Heliga landet, kriget mellan England och Skottland under befäl av Edward I, och slutligen Tempelordens ödesdigra fall, i händerna på den franske kungen, Philippe IV.

Omslagsbild: ISBN 9789164202673, Bedragen  "BEDRAGEN" Av Katerina Janouch

Cecilia Lund älskar sitt jobb på sjukhuset där hon befinner sig mitt i livets mest dramatiska ögonblick, födelse och död. Privat tuffar det på, med fyra barn och äkta maken John som är fotograf. Romantiken överskuggas av vardagens plikter. Men det välkända är trygghet. Och så som det alltid varit, ska det alltid förbli eller?

En oväntad händelse slår plötsligt sönder deras tillvaro. Det ringer på familjens dörr och där ute i vinterkylan står en främmande ung man, Simon. Han hävdar att John är hans far och han själv frukten av en passionerad tonårsförbindelse. Just då förbereder John en längre utlandsresa. Cecilia står med ens ensam och konfronteras med den hemlighetsfulle Simon, samtidigt som sprickorna i hennes och Johns relation blir allt djupare. Runt familjen vävs ett nät av oförklarliga händelser och svek. Det är inte helt lätt att avgöra vem som är bedragen och vem som bedrar.

Bedragen är den första delen i romanserien om barnmorskan Cecilia Lund.

Katerina Janouch slog igenom stort med romanen Anhörig 2004 och har sedan dess kommit med en rad populära och kritikerrosade böcker, bland annat Barnliv (2005), Dotter önskas (2006) och Sommarbarn (2007). Hon är också en av Sveriges mest kända experter på relationer och samlevnad och har skrivit en rad böcker i ämnet.

Verkar väl bra? El vad sägs?

Trevlig läsning


Pachelbel's canon in D Major



Jag tänker inte avslöja var jag vill att det här stycket ska spelas, ni får använda fantasin helt enkelt...



Tillägg: Hittade en annan version nyss, en keltisk inspirerad, otroligt vacker...


I love you

Ska jag erkänna en sak?
Jag älskar Domme mer än allt annat i hela vida världen.
Jag älskar honom så det gör ont inom mig när jag inte är med honom.
Jag älskar honom för han gör mig så lycklig.
Jag älskar att se honom bli glad över att se mig.
Jag älskar att veta att för honom är jag allt som behövs.
Jag älskar att drömma om det liv vi kommer ha tillsammans.
Jag älskar att veta att han är och alltid kommer att vara mitt livs stora kärlek.
Jag älskar att han förstår mig utan att jag behöver säga nånting.
Jag älskar att vara älskad.

Till dig mitt hjärta...


(Jag vet att jag har använt den här bilden förut men jag har ingen nytagen, ska anlita Isabell att fota oss lite, hmm det var ingen dum idé förresten måste höra med henne)

Ett inlägg om allt och ingenting


www.lapponia.se är det som säljer detta vackra halsband, vet ni vad det heter? Jonathan!!! Gulligt va? Det skulle jag vilja ha, undrar vad det kostar bara???


En vigselring som passande nog heter "I do"... Superläckert snygg...



Nice klänning va???



El denna???? Supersnygg



Den här var också jättefin, hur sjutton gör folk som ska gifta sig? Det måste ju vara omöjligt att välja????



Avslutar detta skumma inlägg med den här totalt übergulliga bilden, för vad kan väl vara sötare än kattungar???

Mjaoo

Dags att lägga in listan snart!!!

Snart stundar en dag som förut brukade vara fylld med förväntan och glädje och som nu bara ter sig utomordentligt jobbig eftersom man måste leva med vetskapen om att man nu är ännu ett år äldre. Burr!!!

Precis som min syster ska jag inom kort sammanställa en önskelista och lägga ut här men nu tänkte jag lägga in en bild på det som jag allra helst skulle velat ha, det lär nog inte bli så att jag får det men kanske i jul el nästa år el så!!!



NIKON D60
+

NIKON AF-S VR 70-300/4,5-5,6 G IF-ED Telezoom objektiv
+



Nikon AF-S VR 105/2,8G IF-ED Micro-Nikkor

SLURP OCH DREGEL!!! Detta önskar jag mig mer än något annat... Jag älskar att fota, helst fotar jag djur och natur men jag gillar även att fota människor på stan bara helt slumpmässigt. Jag får aldrig någon chans att öva mig och det är så trist när jag så gärna vill. Men som sagt, listan kommer inom kort...

Så tomt utan vildarna...




Fy faaaan vad jag saknar mina pojkar *sniff sniff*... Jag får inte träffa dom förrän på fredag och det känns så långt bort...

So long boys...



Idag åker mina busfrön till pappa för att imorgon resa till Spanien!!! "Äntligen" skrek dom imorse när jag väckte dom, som dom har väntat på att det ska bli onsdag så pappa kan komma och hämta dom. Dom har utan tvekan tjatat sedan i juni efter den här dagen. Pust!!! Mycket tjatande med andra ord. Sniff sniff, jag ska göra mitt bästa för att inte oroa mig men jag kan inte låta bli att vara rädd för att dom ska komma bort el bli överkörda el drunka el bli sönderrostade i solen! Familjen "solbränna" har ju en förkärlek för att steka sig menar jag... Farmor tycker att "ju mer sol desto bättre", "mina barn har minsann fått vara i solen och dom lever ju" (har sett jättefina semesterbilder på hans lillesyrra, röd som en kräfta när hon var typ 3-4 år. Så ansvarsfullt!) Mutter mutter, Liam har fått lätt soleksem nyligen, jävla käring om han bränner sig!!! Nu blev jag arg och lite ful i munnen men det måste jag få lov till,  jag gillar inte henne okej!!! Jag gillar inte nån av dom där galningarna som jag släpper iväg mina barn till. Fy fan vad hemskt!!!

Jag ska försöka se det positiva i det hela. Pojkarna kommer säkert ha det jätteroligt. Bada och leka och äta gott, massa glass!!! Sova länge och bara lata sig. Kan det bli bättre? Näe tror inte det!

Kram på er mina sockertoppar, mamma älskar er!!!

 Bon voyage

Skicka vidare

Genom att adoptera denna droppe och placera den på din hemsida/blogg, så visar du sympati för alla utnyttjade barn som finns på vår jord. Droppen är en symbol för alla tårar som fälls jorden runt av barn som lider i sin ensamhet



Jag fick den här av en tjej som hade varit inne på min hemsida, lyd uppmaningen alla! Läs och skicka  vidare!!!

Ha det bäst alla därute!!!


Hur söt får man lov att vara?



Den här bebisen är bara för gullig, ler du inte åt det här så har du ett hjärta av sten! Så är det bara!!!

Star Pilots - In the heat of the night



Hittade denna. Bra låt och bra video. Såhär mitt i veckan behövs lite uppmuntran you know???

=o)

Jag älskar kläder!!!!!!

Argghhh, varför finns det så mkt fina kläder jämt????????????????? Den universala frågan jag alltid ställer mig! Jag älskar kläder! Vanvettigt mkt, kläder till mig och kläder till mina pojkar...

Var i Farsta igår för jag skulle köpa vax, aooooch!!!, ska vaxa benen idag!!! Burr! Tittade in en sväng på Lindex för att se om dom hade några fina barnkläder, suck, varför jag nu var så dum. Hittade hur mkt fina kläder som helst. Gick därifrån med två fleccetröjor till pojkarna som jag inte kunde låta bli att köpa... Ni vet, jag och moln...

 

Visst är den fin???

Hittade några tröjor som jag vill köpa till dom också. Grön till Liam och brun till Jonte...




Pigelkottar, söt eller hur??? Must have...


Hittade denna, är den inte söt??? Till bebisar såklart och jag som inte har nån bebis har absolut ingen anledning att titta på såna kläder men gud vad söt den var!!! Så liten!!!  Snuttigt...


Fina gummistövlar, men pojkarna har redan, måste börja titta på fodrade gummistövlar till dom. Hmm, stadium brukar ha.

Fick ett samtal från idioten a.k.a exet som ringer för att berätta att Jonathans keps har blivit uppslängd på taket på dagis!!! Jaha, och exakt hur ska jag kunna göra nåt åt det då? Jo, jag ska ringa till förskolechefen och be henne att läxa upp en av fröknarna för hon hade varit fräck mot honom och nån måste ju se till att kepsen kommer ner! Mjaha, är det verkligen min plikt att fixa detta när det är han som har barnen? Nej tycker jag, ska jag ändå ansvara för barnen fastän dom är hos sin egen pappa? Tydligen enligt honom.

Nu kom chefen ner och skrek att vi måste jobba hårdare fastän vi i princip inte har något att göra, fan vad trött jag blir på henne!!! Suck, får väl skriva klart det här senare....

Ha det....

Höstjacka behövs

Jag behöver en höstjacka! Jag har en jacka som jag köpte från H&M förra våren, den är visserligen jättefin men det går inte att knäppa den ordentligt, det är bara hakar fastsatta i den så det blåser på en ändå. Burr!
Jag hittade en helt okej jacka på Ellos check it out...



Vad tycks???

Nostalgi-tripp

Jag måste erkänna en sak, jag ÄLSKAR tecknad film! Det spelar ingen roll att jag snart är 30 år, jag älskar det iaf...
Speciellt Tom & Jerry, dom är helt enkelt för söta. Jag har tittat på det sen jag var jätteliten, så jag blir så nostalgisk när jag ser på det nu. 

 










Asos - vad jag älskar Asos






Jag är så kär så kär i dessa kläder!!! Vill vill vill vill vill ha!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dom är sååå fina. Slurp. Hur ska jag göra för att ha råd att köpa detta? Jag måste hitta en utväg helt enkelt...

Idag regnar det inte vilket är bra. Lite småkallt, sådär så att man får en föraning om hösten. Iof så älskar jag hösten, jag är ju född då men det är något särskilt med den årstiden (förutom när det spöregnar förstås). Det luktar så gott på hösten tycker jag, är det knäppt? Luften är så fräsch och kall på morgonen. Bra kläder är A och O sen så är man fit for fight.

Jag pratade med mina änglar igår, dom var mkt glada och nöjda! Lekte med sina nya Spiderman presenter som dom fått från Åsa, Dannes sambo. Det värmde i hjärtat att få se dom så glada. Det är bra att dom iaf har det roligt hos Danne. Nu är det onsdag, halva veckan har gått (rätt så fort också). Idag ska jag laga lasagne åt min älskling och socialisera med min syster som jag inte pratat med på några dagar än! Måste visa lite syskonkärlek idag, jag ska även passa på att titta på hennes 400 kort som hon tog på  Kolmården! Pust, det lär ta ett tag.

På återseende...

Regn regn och åter regn...

Dripp dropp dripp dropp. En sån här dag ska du ligga i sängen med den du älskar, mjukt inbäddad, varm och gosig med tv:n framför dig och äta frukost i sängen. Man ska lyssna på regnet utanför och blåsten som river i trädena och sen ska man skatta sig lycklig åt att man inte behöver gå ut. Precis så ska det vara!

Tänk om man kunde få allt man vill ha här i världen? Hur skulle livet vara då? Skulle man vara så mkt mer lycklig som man tror? Den eviga frågan, kan pengar köpa dig lycka?

Två personer i min närhet har precis fått en ansenlig stor summa pengar, den ena mer än den andra. Det är klart att man tänker "varför inte jag?" Det är klart att livet blir lättare med pengar, men jag vet att om jag fick välja mellan att få pengar eller få vara så lycklig som jag är nu så skulle valet vara så lätt.

Kärleken jag får kan aldrig värderas i pengar, aldrig någonsin. Utan min älskling skulle jag förtvina och dö och då skulle inga pengar i världen hjälpa.

Så nej, jag tror inte att pengar kan köpa all lycka du tror att du behöver, en del visst, men i det långa loppet blir det nog rätt ensamt om man inte har någon att dela sin förmögenhet med.

Jag blir alltid så melankolisk och grubblande när det regnar, det känns så sorgligt att tänka sig att sommaren redan är på väg bort, så kort stund vi får låna den.

Becky Taylor - Lascia ch'io pianga  (en sång som passar idag)



Sensommar och regn...



Jag tycker att den här bilden förmedlar en väldans massa känslor. Värme och hopp om inte annat! Dom ser så lyckliga ut. Jag tänkte börja veckan med just denna bild för att jag känner mig varm och hoppfull, tack vare min älskling såklart! Han inger så mkt hopp i mig att jag knappt känner igen mig själv längre. Jaha måndag igen då, denna vecka är mina pojkar hos sin pappa. Han hämtade dom imorse, 40 min försent!!! Varför? Jo för att han försov sig såklart.  Jag blev sen till jobbet, rejält också, det är så typiskt, här skulle ju veckan börja så superduperbra och så blir det lite pannkaka av allt på en gång. Nåja, nya friska tag är det som behövs!!!
Nu har lunchen passerat och det är 3 ½ tim kvar innan jag slutar. Jag har börjat räkna dom och lagt till det på listan "illavarslande tecken på att det är dags att söka nytt jobb" Fiffig låång titel va?
Jag sökte faktiskt ett nytt jobb i helgen, på Barnmottagningen i Farsta centrum! Det kan vara nåt det?
Det är sensommar nu, det märks va? Riktigt kallt imorse, som en försmak om den analkande hösten...


Nu ska jag jobba...


Ciao...




Vackert så vackert






Ord är så överflödiga nu tycker jag.

Filmer som ska ses inom kort

Jag har fått total bionoja, igen, det var ett tag sen  jag gick så ofta på bio som jag gör nu!!! Det är såå roligt också. Här nedan är dom filmer jag allra helst vill se nu...

BARNHEMMET - Spansk drama/skräck (står det på moviezine hemsidan)



Den spanska trailern...



Denna film kan bara vara bra, verkar så spännande!

MUMIEN 3 DRAKKEJSARENS GRAV



Very cool, jag älskar Brendan Frasier i den här rollen..

Must see...

Hear the angel sing...

Jag kan inte sluta att hitta fina låtar, det finns så så så mkt på Youtube. Jag sökte på Disney låtar för jag älskar varenda en och hittade en tjej som heter Becky Taylor. En ung engelska med en röst som en ängel. Så vacker.





Ännu en sång...

Började lyssna på den här också, det är nog min favorit av Abba låtarna (och det finns ju några att välja på menar jag) den är så trallvänlig och glad. Såhär känner jag mig nu för att det är fredag och jag får gå hem om ca två timmar!!!

Trevlig helg...

ABBA - I DO I DO I DO I DO I DO


Dagens sång... "Du är min man" - Helen Sjöholm

Jag har tydligen myntat ett nytt begrepp nu. "Dagens sång" kallar en vän till mig det. Hon skickar friskt med låtar till mig nu som förslag. Den här blev dagens sång idag...

Kanske inte riktigt det man brukar lyssna på men det är klös i den här riktigt roliga låten, jag ska sjunga den för min älskling ikväll och se honom gapskratta åt mig sen men det kan jag bjuda på.



Kram på dig M...

RSS 2.0