ZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ - Snark -

Idag är jag inte vaken, jag går omkring och uppför mig precis som om jag är vaken men det är bara fake trust me!!! På insidan så sover jag djupt....... ZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ. God, jag orkar knappt hålla ögonen öppna. Syrebrist, sömnbrist - all brist man kan ha säg!!! 

Jonte blev ju sjuk igår, 39 graders feber... Suck, därför har han typ inte sovit något alls i natt. Han ligger säkert hemma nu den amöban och snusar gott i sin säng men inte jag inte. Jag ska stå på jobbet i kassan och se trevlig ut. Jag är så trött idag att allt går i ultrarapid känns det som och jag har inte kraft nog att göra nåt åt det. I just want to sleep.... 

Burr, det är så kallt idag, jag har två tröjor på mig varav den ena är den ytterst fula blåa sjukhuskoftan som vi har på jobbet (urk) det säger en hel del om hur mkt jag fryser!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nu ska jag luncha...

Kanske jag kan hitta nån vrå där jag kan powernappa i typ sådär 10-15 min...
El så ska jag gå ut och röra på mig, kanske piggnar till då???

A

God damit... El hur fan det nu stavas...

Idag är jag ARG... Sur som fan, mest sur är jag över att jag var på så bra humör imorse. Jag har visserligen inte hämtat mig helt efter den tragiska vikt-chocken (skriver mer om den senare) som uppdagades igår men ändå, livet kändes lite lite bättre idag. Jag har helt själv fixat tillbaka drivrutinerna för ljudkortet på min dator som jag råkade slänga eftersom jag fick för mig att jag hade virus och skulle rensa lite bland alla "suspekta program" som jag hade. Inget jag rekommenderar att man gör själv *suck*. Men *tada* jag började säkerhetskopiera allt jag har på datan igår, det tog så lång tid så jag skulle bara lägga mig och "vila ögonen" på soffan igår vid elva, det är det sista jag minns tills jag vaknade av att Jonathan stod och ryckte mig i armen och frågade varför jag sov på soffan??? Knirkel knak sa det om min rygg när jag reste på mig.. AJJJJ!!! Kvart i fem var hon då... zzzzzzzzzzzzzzzzz.... Jag satte mig vid datan och upptäckte att den fortfarande inte är klar med kopieringen !!! Shit vad mkt som ska kopieras och vad lång tid det tar. Hmmm... Datan funkar riktigt snabbt, det var länge sen den kändes så fräsch tänker jag, sätter på en film på rent måfå och hör och häpna - LJUDET ÄR TILLBAKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! HALLELUJAH PRAISE THE LORD !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Så alltså efter denna ändå positiva morgon så kommer man då till jobbet och vad väntar? Total kaos... Telefonen har utan att jag överdriver ringt konstant i fyra timmar snart. Jag har nog kommit typ två meter ifrån den som mest.
Dom ringer från dagis och säger att "tyvärr Jonte har feber han måste gå hem" jaha, ska man ringa exet och utsätta sig för förnedringen av att höra honom säga att "tyvärr jag kan verkligen inte för en gångs skull vara en riktig pappa och ställa upp på mina barn för att jag måste jobba. Du vet väl att jobbet alltid går i första hand". När han säger så känner jag en snedvriden lust till att göra nåt mkt dumt med honom, nåt som innefattar en spade och en plastsäck - get the picture??? Låter jag makaber? Ursäkta det blir så när man hatar någon så mkt som jag gör... För en känsliga ber jag om ursäkt!!!

Iaf så ringde jag exet och mkt riktigt så kunde han inte för hör och häpna han måste jobba!!! Mjaha, ringer mamma, kan hon hämta Jonte då? Nej, för hon (som har fibromyalgi=smärtsyndrom som sitter i musklerna) har en dålig dag pga att det regnar. Jaha, vem vänder man sig till då? Jo till Gina - den underbaraste snällaste raraste gullegull lillesyster nån någonsin kan ha!!! Utan henne skulle jag vara en  halv människa. Puss på dig min älskade lillasyster I love you!!!

Det är äntligen dags för lunch nu. Jag ska stänga ner och gå och äta keso med tomater - mums...

Vi hörs säkert senare...

Later...







Jag har på sistone blivit mer och mer sugen på att göra flera tatueringar. Jag har en örn med utslagna vingar på min högra axel. Jag visste när jag kom på tanken att tatuera mig att det var detta och inget annat jag ville ha då. Jag känner så starkt att jag vill ha just en varg och en vildhäst också... En gammal jobbarkompis till mig (som är rätt så spirituell) anser att jag som gammal indian (har tvättäkta indianförfäder det ni!!!) har dessa djur som mina "totem". Vem vet hon kanske har rätt. Kraftfulla och coola är dom i varje fall... Must have...




 


Glad Midsommar to you all...

Jag blev så filosofisk och poetisk nyss, vad stolt jag blir över mig själv. Hoppas nu  bara att nån därute som läser det här tycker att det är tröstande, för det är ju det jag vill, att det ska verka som en mental näsduk mot kinden, torka en tår el två...
Hoppas nu att det blir så.

Snart är det lunch, mumma, synd att jag inte har något gott att äta då, havregrynsgröt (IGEN) känns såååå aptitretande - NOT... Jag vill ha grillad kyckling tror jag, med pastasallad. Mums...

Imorgon är det midsommar, du glada ljuva högtid som alltid alltid medför kallt väder och regn!!! Ska det bli så igen el kommer vi att få uppleva ett mirakel? Sol på midsommar??? Kan man hoppas? Vågar man hoppas? Idag vaknade jag till strålande solsken och blå himmel, så underbart tänkte jag men nu, sitter och tittar ut och ser bara gråvita moln som täcker hela himlen, hur ska detta sluta??? Vi hoppas på det bästa helt enkelt...

 

I den bästa av världar är det så här vackert...



En nallekram till Er alla...

Glad Midsommar...

Sverige bet i gräset...



Sveriges flagga vajar på halv stång idag, tyst är det omkring hus och hem, inga glädjerop skallar över området och ingen glädje syns i de förbipasserandes ögon. Vad har hänt frågor vi oss? Vilken stor krisartad händelse kan möjligtvis lamslå ett land så här om än bara för en kort stund?
Det här är stunden för rannsakan av själen, av metod och tillvägagångssätt.
Kan vi resa oss? Vill vi resa oss?
Kan vi bli bättre än så här?

Självklart kan vi det - repa mod och hopp - talangen kommer åter i form av nytt blod var så säker...

Ge inte upp hoppet...

Det här skriver jag till alla därute som är mer fotbollsintresserade än mig...
Vill väl ingjuta lite tröst i er alla...

Kram

VILL HA NY BIL...

Jag har suttit och plågat mig och tittat på Blocket. Sniff sniff, det finns hur mkt snygga bilar som helst som jag VILL HA!!! Se själva...



Det här är visserligen en Ford Focus Flexifuel, jag som annars är helfrälst på Volvo skulle faktiskt kunna tänka mig att ha en sån här, så helläcker färg också!!!



This is more like it, en Volvo C30, supersöt liten rackare....



En styggare sportigare variant...



Om jag fick bestämma helt och hållet själv och om pengar inte var ett "issue" så att säga så hade jag köpt den här!!!
He he he, Volvo XC70 2008 års modell, så snygg att jag bara döööör... Slurp och dregel... Synd att den verkligen INTE är billig för plånboken. Nåja drömma kan man alltid göra right???

Later...

Återrapportering av min underbara helg

Jag har varit bortrest ,för dom som inte vet, visserligen inte utomlands utan jag var i Göteborg men det kändes som en riktig semester långt hemifrån...
Jag har inte haft så här trevligt på väldigt väldigt länge, att gå på Göteborg City Race var helt fantastiskt, det går inte att beskriva känslan, man måste vara där och se och uppleva det själv. Jag är inget extremt racingfan, jag är väl lagom intresserad men jag stod där med gåshud på benen och en kittlande känsla i magen när bilarna susade förbi en och en. Jag fick visserligen en sprängande huvudvärk efter att ha stått en hel dag och lyssnat, det låter ju en hel del menar jag!!! Hade små små flisor av däckrester över mig också mot slutet av dagen, kände mig jättehot!!!

Jag fick även chansen att lära känna ett par som är nära vänner till min älskling, och naturligtvis så var dom helt underbart söta (dom är ju göteborgare ju!!!). Jag hade kunnat äta upp dom båda två så rara var dom. Jag hade så kul och skrattade så jag fick magknip mer än en gång.

Hotellet var en dröm, jag kände mig så luxös där, det var snyggt och kontinentalt, inte många pratade svenska utan engelska, franska och arabiska var enbart några av språken som florerade överallt. Vi bodde på 13:e våningen med utsikt ut över Liseberg, jättefint på kvällen. Frukostbuffén ska vi inte prata om, det blev en klar femma från mig då jag upptäckte att mitt älsklingste Green tea and Lemon och Proviva Svartvinbär fanns, hur bra kan det bli? Inte mkt bättre än så här tyckte jag.

Det var alltså överlag en helt fantastiskt helg och jag längtar redan tillbaka till underbara Göteborg..

A...


Vackra ögonblick

Månadens bröllopsbild

Månadens bröllopsbild

Månadens bröllopsbild

Månadens bröllopsbild












Hittade dessa bilder på bröllopsguiden.se en superb hemsida om man går i giftastankar, nu ska jag inte säga att jag gör det. Inte mer än nån annan tjej som då och då kanske fantiserar lite om just denna speciella dag, klart man önskar att man själv ska få uppleva den. Vem vill väl inte känna sig som en prinsessa? Men den dagen kommer säkert för mig med, ingen brådska..

Bilderna är i varje fall så läckra, dom uttrycker så mkt känslor tycker jag.

Äntligen torsdag...

Denna vecka har gått tuggummi-långsamt!!! Det har känts som det aldrig nånsin ska bli torsdag men nu är äntligen dagen här! Idag far mina pojkar till farmor för en liten övernattningstripp och en påföljande dag när dom alldeles säkerligen kommer äta för mkt onyttigheter och skjörta henne på pengar på leksaksaffären. Sen vidare till pappa imorgon kväll för en helg med honom och Åsa, hans sambo... Skönt för dom, hoppas bara vädret är vänligt mot dom.

Jag åker i eftermiddag på min efterlängtade tripp till Göteborg. Jag har än så länge (peppar peppar) inte fått ont i halsen el nån annan dylik mystisk sjukdom så jag tror och hoppas att jag ska klara mig, älsklingen är nu på bättringsvägen (förutom en tand som visst ställer till med en del problem) så vi är redo I guess...

Jag har förstört min dator hemma tror jag (död och förbannelse över allt som har med datorer och teknik att göra), jag tror att jag har varit utan Norton för länge och nu fått in nån form av virus för den är såååååååååååå låååååååååååååååångsaaaaaaaaaaam. ZZZZZZZZZZZZZZ Det går knappt att göra nånting med den längre. Så förgår skulle jag då gå igenom mina program för att se om jag fått in nåt virus där el så, hittade nåt som jag tyckte verkade suspekt och tog så bort det, upptäckte igår att jag förmodligen avistallerat drivrutinerna för ljudkortet nu!!!!

Jag vet jag vet jag är ett major jackass, jag har redan övervägt att göra historien kort och bara rätt och slät hänga mig, såvida jag inte kommer nån annan mer utstuderat grym metod att ta livet av mig. Jag hatar mig själv just nu, sniff sniff, vet inte hur jag ska kunna fixa det här. Datan är typ mitt allt där hemma, utan den så kan jag lika gärna gå i ide (hemska tanke).

Suck, dubbelsuck, trippelsuck...

Vi höres efter helgen

Ciao



PS, har hittat en blus på Asos som jag MÅSTE MÅSTE MÅSTE ha!!! Utan denna blir inte min garderob komplett, kostar 353 kr vilket är överenskomligt... Jag är bara rädd att den kommer ta slut på lagret innan jag har råd att beställa den. DS



Denna bild på min favoritskådespelerska Angelina Jolie tycker jag är bedövande vacker. Hennes mun är fantastiskt, tänk om man kunde se ut sådär? Oh happy days...

Favvo-rullen

Jag kände att jag var tvungen att ägna ett inlägg åt min absoluta favoritfilm genom tiderna...

Gone in 60 seconds....

Den filmen har ALLT precis allt som behövs i en film (kanske inte allas åsikt men just nu luftar jag bara min egen)... Jag bara älskar den... Har tappat räkningen på hur många gånger jag sett den men nu blev jag så sugen så nu ska jag se den igen ikväll... Moahahaha...

Mina favoritskådisar är med i den vilket bara gör den bättre såklart, älskar Nicholas Cage och Angelina Jolie...







Back to work...

Kläder är livet...



Kan det sägas på något bättre sätt???? No it can´t....

ASOS Ruffle One Shoulder DressASOS Rose Print Prom Dress in the style of Sarah Jessica Parker


Kunde inte motstå så jag har beställt dessa från Asos. Ohhh jag hoppas att dom är fina och att dom passar mig...

Kort arbetsvecka =o)

Mjaha så var det då åter måndag igen - alltid kommer denna dagen åter why is that? Men men, denna vecka sörjer jag inte för jag har så mkt kul att se fram emot! Det blir en kort arbetsvecka den här veckan med jobb bara mellan mån-tors. Fredag har jag tagit semester för att åka till Göteborg med min älskling och se på STCC-racing. Kanske nån därute rynkar på näsan nu men hey det kan faktiskt bli kul, fräsiga bilar och en schyst stämning, bara nu vädergudarna är på ens sida också.

Jag är barnsligt spänd inför själva grejen att bara få åka bort - wihoo - vi ska bo på ett hotell som heter Gothia Towers (se bilden nedan). Om jag har förstått älsklingen rätt så har vi fått rum rätt så högt upp också... Moahahaha, jag älskar att bo högt upp så att man har en bra utsikt. Det var några år sedan jag var i Göteborg så det ska bli så himla kul det här.




Enda smolken i bägaren är att älsklingen har fått ont i halsen och feber, jag tycker så synd om han och hoppas att det ska gå över till på torsdag kväll när vi ska åka, och gud förbjude så hoppas jag att jag inte blir sjuk jag med. Urk, jag har varit sjuk tillräckligt mkt det här halvåret - no more säger jag bara!!!

Back to work now...


Hellylle Perre

Jaha då har man haft storfrämmande på jobbet då!!!

Vem undrar ni genast!!! Per Morberg svarar jag!!!

Jag har kassavecka den här veckan och satt och smygsurfade lite (donade med bloggen, kolla mailen och div) när det plingade i ringklockan både två och tre gånger, hmm en otålig människa kan man då tänka. Jag spänstade ut med stora steg och hade väl lite väl bråttom, snavade till och höll på att falla över hela disken istället för att svalt dyka upp vid sidan av den med grace och värdighet (jo tjena, sånt lyckas jag aldrig med). Ser en dam och en medelålders man, jaha tanta ska till doktorn, slår in henne och tittar sen på sonen visar det sig som börjar hålla låda, noterar först att han är väldigt brunbränd, hmm, noterar sen att han ser flyktigt bekant ut, hmm igen, men vänta nu - aha - nu trillar poletten ner men coola Alex tar det piano och ser måttligt intresserad ut. Jag är inte den som spär på en kändis självförtroende... ;o) det har dom så gott av ändå tycker jag!!! Det var lite festligt att se i princip alla kvinnor på jobbet stå och ha brifeing ang detta eminenta besök efter att han och mamsen gått. Ett flertal var naturligtvis helt bedårade. Men inte jag inte. Fast jag tyckte nog att det var rart av honom att fbry sig så mkt om mamma att han följde med, visar på ett gott hjärta, under all den där slipade karlakarl fernissan...

Ciao


 

Underbar kväll mitt i veckan...

Jag var ute och åt igår, på en grekisk restaurang som heter Faros (klicka på namnet för mer info)... Jag kan nog inte lovprisa den tillräckligt mkt, det var underbart där. Jag åt kycklingspett med råstekt potatis, visserligen utan den obligatoriska klicken tzatziki (magen pallar inte vitlöken) men vad gjorde det när resten av maten formligen smälte på tungan (mums!!!). Jag är ju en sucker för grekisk mat så redan innan var det pluspoäng men allt verkligen allt var så bra. Jättetrevlig personal, snabb service, underbart god mat - kan det bli bättre?
Inte enligt mig i varje fall. Jag gick därifrån precis perfekt lagom mätt nöjd och belåten. På min betygskurva får dom fem stjärnor av fem möjliga... Väl värt ett besök om man är svag för det grekiska köket...

Mina pojkar är ju hos sin pappa nu under några dagar, därför unnar jag mig att hitta på nåt skoj såhär mitt i veckan. Känns som att det har blivit en hel del äta ute för mig på sistone (typ två ggr men vadå jag går aldrig ut annars). Hmm mkt råstekt potatis och god sås, fan måste börja springa nu!!! Inga undanflykter - Beach 2008 närmar sig med stormsteg och häcken känns lite slapp och sladdrig... Inte bra...

Pussar...



Tack gud för denna korta vecka...

Vi har turen att ha en kort arbetsvecka nu. Fredag är nationaldag och tack gode gud för det!!! Jag ska glatt vifta med en Sverigeflagga i ren tacksamhet över att den 6:e juni valde att infinna sig på en fredag. Kan inte bli bättre än så!
Nu är det dock bara onsdag så än lider vi under arbetsoket. Plågsamt att sitta inne när solen skiner som den gör. Men så är det, fotfolket måste förtjäna sitt dagliga bröd... Jag är lite halvfilosofisk idag märker jag!!!

Jag har lyckats att flera gånger i rad ha någorlunda vettiga samtal med exet och jag är mkt nöjd över mig själv. Nöjd över att  vi inte bråkar och mer nöjd över att jag absolut inte känner någonting när jag pratar med han. Det är så fantastiskt och så fascinerande på samma gång. Det här är den människa kring vilket hela mitt liv cirkulerade och nu så känner jag i-n-g-e-n-t-i-n-g!!!
Jag njuter i fulla drag av att varje morgon vakna med ett leende på läpparna, dagen skulle enbart vara mer perfekt om jag slapp vakna ensam, hade inte varit fel att få ha den jag älskar brevid mig. Men jag är nöjd ändå för det är man när man är lycklig och glad och varm i hjärtat...
Kärlek är någonting väldigt fantastiskt...
Den botar tom sviterna efter sömnlöshet, jag sover inte så mkt längre har jag upptäckt, jag har inte tid och jag borde logiskt sett ligga i koma men nej då, jag kämpar på i samma tempo som vanligt bara lite groggy då och då...

Later dudes...



Lite Sverigekänsla såhär i förväg...

Strauss rockar fett




Jag är något av en allätare när det gäller musik, jag kan lyssna på i princip allt. Något jag njuter extra mycket av är Strauss-valser. Speciellt denna "an der schönen blauen donau" är min absoluta favorit, det känns som att man är dansare i en saga när man lyssnar på den tycker jag...
Fjantigt va??? :P 

See ya 

Hell hath no fury like a woman scorned...



*Hi hi  hi* finns inget värre än en sårad och arg kvinna. Den mannen ångrar sig nu hoppas vi.

Love to you all...

"Kärleken övervinner allt"


RSS 2.0